Wheelie
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
ja zaczałem gumowanie od siedzenia,ale mam wrazenie że zaraz plecami siewykotłuję na asfalt. Więc spróbowałem sposobem obie nogi na tylnich podnóżkach. Nie boję sie tak, a nawet pewniej dużo sie czuję stojąc w pionie bardziej. Dopiero sie uczę i słabe te moje gumy. Fabiq mi podpowiada stale co i jak i powoli złapię jak to robić najlepiej. Na razie spokojnie i powoliLuke pisze:ja wale tylko z gazu i juz tylko na stojaco z jedna noga z tylu

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pt 28 wrz 2007, 15:10 przez wasyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
MichalGi, ej no nie jest zle
powiem ci ze wy macie wiecej miejsc gdzie da sie spokojnie pojezdzic i potrenowac u mnie lipa trzeba po 100 km jezdzic zeby dobra miejscowe trafic 
ja poskladalem kawe i wczoraj tez pierwszy raz ja wyprowadzilem na asfalt i troche przegonilem, jedno co powiem to ze motocykl ten jest bardzo dobry do trikow, praktycznie bez zadnego wysilku wszystko robilem, no i nareszcie moge znow trenowac stopale
za ktorymi tak tesknilem a na VFR nie bylo na nie nawet mowy
kilka fotek
a no i nie obylo sie od strat, pierwsza guma i zlamal mi sie jeden set kierowcy, akurat ten gdzie sie zmienia biegi, marnie mi to pospawali

ja poskladalem kawe i wczoraj tez pierwszy raz ja wyprowadzilem na asfalt i troche przegonilem, jedno co powiem to ze motocykl ten jest bardzo dobry do trikow, praktycznie bez zadnego wysilku wszystko robilem, no i nareszcie moge znow trenowac stopale

kilka fotek

a no i nie obylo sie od strat, pierwsza guma i zlamal mi sie jeden set kierowcy, akurat ten gdzie sie zmienia biegi, marnie mi to pospawali

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
no powiem Ci ze z tymi miejscowkami wcale nie jest tak kolorowo, sa miejsca w ktorych mozna kilka razy przejechac na gumce ale trzeba spadac zeby policja sie nie pojawila, np. mam taka jedna miejscowke niby jeszcze w miescie ale zadupieFabiq pisze:powiem ci ze wy macie wiecej miejsc gdzie da sie spokojnie pojezdzic i potrenowac

PS. gumeczki jak zwykle malyna

PPS. moze kiedys....

SzeFu
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pt 12 paź 2007, 23:07 przez Ruda i Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads