SEZON 2010 OTWARTY
- poscig
- klepacz

- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
SEZON 2010 OTWARTY
Dziś TJ.28/02/2010 niedziela,po raz pierwszy w tym roku POLATAŁEM....nie sam, najpierw z Arkiem ,który docierał Viaderko,a potem z Oczkiem , który próbował mi udowodnić , że VFR jest szybsza.....owszem ma racje,ale zawsze powyżej 200km/h mi to uświadamiał...Nawinięte 280km.....Kasia Tj.plecaczek mój , stwierdziła,że wygodnie, pewnie i nie czuc prędkości,chwała jej za to -bo ja dwa razy poczułem prędkość,gdy musiałem ja wytrącić, gdy Powolny Oczek sprowokował.... hihihi...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob 06 mar 2010, 09:58 przez poscig, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arturo
- klepacz

- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Wiesz Marek, On zawsze probuje to udowodnic: jednym ze VFR jest szybsza a tym co maja VFR, ze jego jest szybszaposcig pisze:z Oczkiem , który próbował mi udowodnić , że VFR jest szybsza.....
Fajnie, fajnie... Zazdroszcze polatania
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Pościg,a mnie sie wydaje,że Oczek to dobry chłopak i nie chciał Ci robic przykrości.Wszyscy wiedza,że z taką oponką z tyłu jak nasza z przodu to taka kałamarnica jak ta BMa nie poleci za bystro.
Z resztą słyszałem ,że żółte są powolne........
Panowie robicie za pierwsze jaskółki,Oczek sie nie liczy bo On to nawet do kibla na moto śmiga.
Panowie robicie za pierwsze jaskółki,Oczek sie nie liczy bo On to nawet do kibla na moto śmiga.
- orzyl
- klepacz

- Imię: Piotrek
- Kontakt:
dawno już mu mówiłem, że czerwone są najszybsze... teraz innych naciąga na te teorie spiskowe o najszybszych niebieskichArturo pisze:Wiesz Marek, On zawsze probuje to udowodnic: jednym ze VFR jest szybsza a tym co maja VFR, ze jego jest szybszaposcig pisze:z Oczkiem , który próbował mi udowodnić , że VFR jest szybsza.....![]()
Fajnie, fajnie... Zazdroszcze polatania
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...