Piękna maszyna.Wyglądała jak z salonu ale Jacko swoim zwyczajem poprzycierał jaj podnóżki i już jest lekko poddarta ale nie widać.Jak on tym zap.......a
Jacko i tor
- Hubert
- klepacz

- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
Jacko i tor
Wczoraj pojechałem z Jackiem na tor.Przyjechał swoją nową CBRą 929 150 KM.
Piękna maszyna.Wyglądała jak z salonu ale Jacko swoim zwyczajem poprzycierał jaj podnóżki i już jest lekko poddarta ale nie widać.Jak on tym zap.......a
.W pewnym momencie okazało się ,że przed zamkniętą bramą stoi straż miejska.Nie wpuściliśmy ich bo nie mieliśmy klucza.Potem pojechaliśmy do domu ale jakoś udało nam się ich ominąć bezkolizyjnie.A w domu jak to w domu miłe wspomnienia z toru i nocne polaków rozmowy.
- Jacko
- ostry klepacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Witanko
No cóż powiem tyle, jak dla mnie to sprzęt zajebisty. Chyba na razie trafiłem w to co chciałem. A na gumę też idzie łatwiej niż rozpalona panienka.
No cóż powiem tyle, jak dla mnie to sprzęt zajebisty. Chyba na razie trafiłem w to co chciałem. A na gumę też idzie łatwiej niż rozpalona panienka.
No i tu mnie zaskoczyła bo myślałem że się nie da a tu proszęHubert pisze:ale Jacko swoim zwyczajem poprzycierał jaj podnóżki
Wasyl, ja samouk jestem i amator. To wszystko co umiem to sam się nauczyłem. Trochę lektury w zimę kiedy śmigać nie można bo śnieg na drodze i trochę testów i to wszystko.wasyl pisze:Chciałbym uczyć tego,który uczył Jacko!!!
- Jacko
- ostry klepacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Przyszła kryska na matyska.
Wczoraj niestety wyje.ałem siena torze. prędkość spoko, około 100km/h.
Wyjechałem z boksu (Ci co byli wiedzą co i jak) wstawiłem na gumkę
, przepiołem na dwójkę
no i było już około 115 a tu winkiel więc przyhamowanie i złożenie a tu przód mi spier.ala. Zimne opony i nie dały radę przenieść przeciążenia i poszedłem najpierw po asfalcie a później w trawę.
Na szczęście crash-pad zdał egzamin i prrzytarł sie on i trochę dekiel ale jeździć sie spoko da. Po prostu praswie nic nie widać więc jest oki.
Ale wstałem otrzepałem kurz i dalej łojka była

Wczoraj niestety wyje.ałem siena torze. prędkość spoko, około 100km/h.
Wyjechałem z boksu (Ci co byli wiedzą co i jak) wstawiłem na gumkę
Na szczęście crash-pad zdał egzamin i prrzytarł sie on i trochę dekiel ale jeździć sie spoko da. Po prostu praswie nic nie widać więc jest oki.
Ale wstałem otrzepałem kurz i dalej łojka była
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn 06 sie 2007, 19:02 przez Jacko, łącznie zmieniany 1 raz.