JAK SOBIE SZCZĘŚLIWIE POMYKAM PONAD 200/H

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » wt 20 maja 2008, 15:31

wiesz bylem ciekaw tak jak i ty!
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
whitespirit
pisarz
pisarz
Imię: Bartosz

Post autor: whitespirit » wt 20 maja 2008, 20:49

rommi pisze:tutaj masz jak jakiś biker osiaga podobna prędkość :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=kwcHChqc ... re=related
Na jednym z zakretow prawie juz mial skonczyc ten rejs...

Po pierwsze dobre opony i dobra niemiecka droga.
Jezeli ktos chce to robic w Polsce - ja sie przezegnam za kazdego ochotnika...

Szalenstwo...

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » wt 20 maja 2008, 21:31

w uk raz zostalem zatrzymany przy 130mph i udalo sie skonczyc na pouczeniu bo...
bylem dobrz eubrany i jechalem kibicowac sete gibernau w donington;]
ale posrany bylem ze strachu bo mailo byc wiezienie
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
whitespirit
pisarz
pisarz

Post autor: whitespirit » wt 20 maja 2008, 21:39

Luke,

Oj miales szczescie bracie hihi :)

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 20 maja 2008, 21:46

Luke pisze:w uk raz zostalem zatrzymany przy 130mph i udalo sie skonczyc na pouczeniu bo...
bylem dobrz eubrany i jechalem kibicowac sete gibernau w donington;]
ale posrany bylem ze strachu bo mailo byc wiezienie
to niezłego farta miałes..
..z tego co słyszałam granicą jest 110 mph..po przekroczeniu 110 już krucho to wygląda...poniżej raczej mandat i zabranie prawka na jakis czas...ale 130 i pouczenie to fart jak nie wiem co ! :mrgreen:
Ostatnio zmieniony wt 20 maja 2008, 21:49 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
whitespirit
pisarz
pisarz

Post autor: whitespirit » wt 20 maja 2008, 21:48

Ostatnio zmieniony wt 20 maja 2008, 22:07 przez whitespirit, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » wt 20 maja 2008, 21:57

ten drugi filmik poezja, dwa motocykle jadace 160km/h i czolowka mieli farta ze na siebie trafili wkoncu motocykl to dosc nieduzy obiekt ... peszek

no a teraz macie linka do mojego filmika kiedy to wyciskam v-max na mojej starej vfrce - szla dokladnie 240 km/h i ni grama wiecej, nie wiem jak z didim ale u mnie bylo lux > http://pl.youtube.com/watch?v=ZYUrK_vAc0M w sumie moja nowa honda idzie tylko 60 km wiecej

ps. zaden filmik nie odda akcji ktora widzisz na zywo, wieczorny przepal po miescie, jakies wyglupy, lecimy spokojnie - pelen lans, za chwile slyszysz lecacy po asfalcie motocykl, patrzysz na lewo leci koles na dupie patrzysz w prawo leci r-jedynka, stajesz, koles sie podnosi, ogladacie czy caly, wszystko lux kombi rozdziewiczone, idziecie zbierac czesci od moto i zgasic jeszcze chodzacy silnik, zaraz pelno gapiow a koles co na dupie jechal przed chwila podchodzi do zbiorowicha i krzyczy "sie lata tak?!" no i dzwonimy po pajaka - nasz nadworny transportowiec, zawsze nas zbiera jak sie ktos wyszlifuje, a wogole to ostatnio doszlismy do wniosku ze musza oddzial w szpitalu dla motobraci otworzyc, wpadam do kumpla w odwiedziny on lezy w jednym pokoju zlamany obiojczyk, jade pietro wyzej lezy drugi z reka, wpadam do innego pokoju jeszcze innego skladaja :P
Ostatnio zmieniony wt 20 maja 2008, 22:03 przez Fabiq, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
G O F E R
pisarz
pisarz
Imię: Rafał
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: G O F E R » wt 20 maja 2008, 22:01

Fabiq pisze:wiesz bylem ciekaw tak jak i ty!
Każdy z nas jest chyba ciekaw.
Jak jestem na pasie w Borsku z kolegami to nic mnie nie powstrzyma przed objechaniem blisko maxa torowego Daytony 675, zx9, bądź 954 dzięki uprzejmości któregoś z kolegów.
Kocham motocykle od pierwszego katalogu VFR rc24, który brat mi przywiózł z RFN-u, albo jeszcze wcześniej i choć nie jestem fanem chochlowania po mieście, to jednak jak przelatuje obwodnicą czy autostradą to lubię odkręcić powyżej dozwolonych 110 km/h :twisted:
Jakbym chciał się kulać powoli to zanabyłbym sobie CBule 500, gpz 500 albo XJ-tę :mrgreen:

ps. temat się zwie : jak sobie SZCZęśLIWIE pomykam ponad 200/h
Nie wiem jak Wy ale ja przy tych prędkościach wyglądam jakbym miał wieszak w ryju :mrgreen:

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » wt 20 maja 2008, 22:14

G O F E R pisze:wyglądam jakbym miał wieszak w ryju
kiedys musze zamontowac kamerke w druga strone obiektywem niz zawsze :P

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » wt 20 maja 2008, 22:20

MadziX pisze:to niezłego farta miałes..
ano ale to byl chyba pierwszy i na bank jedyny raz jak do tej pory jesli chodzi o farta do policji
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » śr 21 maja 2008, 15:37

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » śr 21 maja 2008, 21:12

Fabiq pisze:t

ps. zaden filmik nie odda akcji ktora widzisz na zywo, wieczorny przepal po miescie, jakies wyglupy, lecimy spokojnie - pelen lans, za chwile slyszysz lecacy po asfalcie motocykl, patrzysz na lewo leci koles na dupie patrzysz w prawo leci r-jedynka, stajesz, koles sie podnosi, ogladacie czy caly, wszystko lux kombi rozdziewiczone, idziecie zbierac czesci od moto i zgasic jeszcze chodzacy silnik, zaraz pelno gapiow a koles co na dupie jechal przed chwila podchodzi do zbiorowicha i krzyczy "sie lata tak?!" no i dzwonimy po pajaka - nasz nadworny transportowiec, zawsze nas zbiera jak sie ktos wyszlifuje, a wogole to ostatnio doszlismy do wniosku ze musza oddzial w szpitalu dla motobraci otworzyc, wpadam do kumpla w odwiedziny on lezy w jednym pokoju zlamany obiojczyk, jade pietro wyzej lezy drugi z reka, wpadam do innego pokoju jeszcze innego skladaja :P
hahaha może to nie jest śmieszne ,ale motyw z gapiami musiał byc dobry...jaka reakcja po pytaniu ? ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » śr 21 maja 2008, 21:51

sie wytraszyli i odeszli kilka metrow dalej, ale ich miny byly mega! a my mielismy kupe smiechu

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 21 maja 2008, 22:47

No właśnie. Zdałem sobie sprawę z tego, że czym innym jest szlif dla powiem potocznie nas, a czym innym dla Fabiqowców. Ubawiła mnie ta relacja. Dobre.

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » śr 21 maja 2008, 23:18

SOWA pisze:a czym innym dla Fabiqowców
u nas to raczej jak ostatnia faza zdobywania szacunku, no chyba ze ktos sie nagminnie rozwala tak jak romek ktorego wspolnie poprosilismy aby odpuscil motocykle, ale to dluga historia

poza tym 100% prawdy jest w zdaniu - sie nie wywrocisz - sie nie nauczysz, czasem aby nabrac szacunku do maszyny trzeba sie z nia zmierzyc, pokonac swoje leki a wtedy nic juz cie nie zaskoczy

a takich motywow jak przytoczony wyzej jest znacznie wiecej

latamy sobie na pasie, szykuje sie do gumy, staje na podnozkach i juz mam podnosic kiedy widze kumpel cisnie na kole siedzac na zbiorniku ale widze cos zaczyna go nosic, juz widze jego wielkie oczy, laduje na glebe i ziuuummmm z 50 m po asfalcie, dojechal prawie do mnie, ja postawilem moto i ide obadac temat, podchodze gosc lezy nieruchomo, pytam zyjesz stary, on na to zyje zyje cicho , i zaczyna na maxa sie wydzierac, ja udaje ze go chce podniesc a ten sie drze w nieboglosy, zlatuje sie cala ekipa i widzowie, a on po chwili wstaje jakby nigdy nic patrzy na nich i mowi - co juz mysleliscie ze nie zyje?! i znow polewka, idziemy zbierac graty co odpadly od motocykla i dzwonimy po pajaka

jesli obrazen wsrod ludzi nie ma jakis specjalnych to zawsze jest z humorem - a motocykl?! sa ubezpieczalnie zawsze idzie cos wykombinowac

co innego szlif a co innego czolowka czy strzal gdy ci cos wymusi pierwszenstwo, nie jest to tak do konca wszystko jak widzicie to z zewnatrz, czasem moze zdarzyc sie prawdziwa tragedia

ODPOWIEDZ