wypadek na obwodnicy Trójmiejskiej - Fi_Stach w szpitalu
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Wczoraj, wieczorem z Rudą i moją Asią odwiedziliśmy Fi_Stacha w szpitalu. Jest już po operacji jamy brzusznej i czeka na operację biodra. Będzie miał najprawdopodobniej wszczepioną endoprotezeę stawu biodrowego. Ogólnie poobijany i zmęczony. Chwilę porozmawialiśmy i daliśmy chłopakowi spokój. Potrzebuje w tej chwili dużo spokoju i wypoczynku.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Zgarnęliśmy z Wasylem moto Fi_Staszka z parkingu policyjnego.
Przyznam, ze kule się pode mną ugięły jak zobaczyłem efekty spotkania z taryfą - aż mnie wszystkie śruby w nodze rozbolały i zaczęły się odkręcać (kto ma serwisówkę morsa i wie jakim momentem się je dokręca?)
odwiedziliśmy też Staszka - czeka na kolejkę do wymiany stawu na tyta-nowy.
Mewy ćwierkają, że nie ma wątpliwości kto był sprawcą i bardzo dobrze.
Trzym się Stachu - dam Ci namiar na moje rehabilitantki. Będziesz potrzebował duuużo śmietany z gipsem
Przyznam, ze kule się pode mną ugięły jak zobaczyłem efekty spotkania z taryfą - aż mnie wszystkie śruby w nodze rozbolały i zaczęły się odkręcać (kto ma serwisówkę morsa i wie jakim momentem się je dokręca?)
odwiedziliśmy też Staszka - czeka na kolejkę do wymiany stawu na tyta-nowy.
Mewy ćwierkają, że nie ma wątpliwości kto był sprawcą i bardzo dobrze.
Trzym się Stachu - dam Ci namiar na moje rehabilitantki. Będziesz potrzebował duuużo śmietany z gipsem
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
-
- Imię: Janusz
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
ja będę piszczał za Niego
Super wiadomość - endoproteza jest czasowa i po nastu latach trzeba ją wymienić jak łożysko główki ramy
Może Stachu w końcu zacznie podszczypywać pielęgniarki bo zaczynają podejrzewać że nie jest motocyklistą a juz na pewno nie z VFR-OC

Super wiadomość - endoproteza jest czasowa i po nastu latach trzeba ją wymienić jak łożysko główki ramy
Może Stachu w końcu zacznie podszczypywać pielęgniarki bo zaczynają podejrzewać że nie jest motocyklistą a juz na pewno nie z VFR-OC
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS