http://motormania.com.pl/turystyka/wypr ... -ukrainie/
też to właśnie zauważyłemkargulo pisze:filmik fajny, tylko jest napisane że jechałes na 750 a masz 800fi, taki malutki błędzikPozdro
więc witaj, milo Cię poznaćkamil grudziadz pisze:i się nie przywitałeś a to już błąd poważny..
Nie znam człowieka tylko chciałem wiedzieć kto.fidlerfreefly pisze:Artykuł pisał Nadczłowiek Kapitan Dariusz
A właśnie, że się czepiasz. Do picia wina marszpuzon pisze:Nie znam człowieka a pytałem bo opisane dwa dni z dziesięciu a reszta to cytaty z różnych blogów i forów. Nie czepiam się tego tylko chciałem wiedzieć.fidlerfreefly pisze:Artykuł pisał Nadczłowiek Kapitan Dariusz
skoro takie pomyłki jak 750 z 800fi czy tylko opis części wyprawy wrzuciłeś, tzn. że nie masz więcej do napisania niż w powitalnifidlerfreefly pisze:bo wszystko co miałbym do napisania jest w linku poniżej
emil pisze:skoro takie pomyłki jak 750 z 800fi czy tylko opis części wyprawy wrzuciłeś, tzn. że nie masz więcej do napisania niż w powitalnifidlerfreefly pisze:bo wszystko co miałbym do napisania jest w linku poniżej![]()
![]()
słabo, słabo..
Chodziło mi generalnie o to że lecieliście na sportach a nie wspomnieliście np. o walorach drogi H19 Jałta- Sewastopol gdzie jedzie się zajebistymi winklami pomiędzy morzem które jest 500m w dół a górami które wznoszą się chyba jeszcze wyżej lub innych. Nie mieliście żadnej "przygody" przez te 10 dnifidlerfreefly pisze:Dla tych wszystkich co za słabo, licho lub jeszcze inaczej... proponuję pojechać na Krym,zdać swoją relacje z wyprawy i pokazać jak to trzeba zrobić, bo może się lepiej potrafi.
Osobiście chciałem się podzielić swoimi spostrzeżeniami ale jak to zwykle bywa znalazła się słowiańska dusza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości