nie nie muchok, siwe to mu przybędą jak nie będzie prowadziłmuchaok pisze:Największa strata to aparycja Kierownika, który jadąc za mną widział wszystko, i przybyło mu ze 4 siwe włosy
Na koniec dostało mi się od niego za mnie i za Lolka, który jadąc przed Kierownikiem ostatnio wyhaczył pieska i też glebnął.
Patrząc na to przez pryzmat czasu, to my z Lolkiem chyba powinniśmy miec pretensjeże Kierownik jechał za nami
Po prostu Kierownik za toba przynosi pecha
Chłopcy z miasta byly w Płocku.
- lolek
 - teksciarz

- Kontakt:

- Diego
 - klepacz

- Imię: Mirek
 - województwo: mazowieckie

Cha....znowu kawałek pośmigaliśmy ale...........nie wiem gdzie,Celik pociągnął fajno traso,później wracaliśmy po ciemku przez Wyszogród.Kwiaciorowi łapy zamarzły i o mało nie odpadły,ja mam grzaneczki 
 Panowie...podziękowal za wspólne śmiganko,fajnie było tylko...................................................................mało. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- Janusz B.
 - klepacz

- Imię: Dżony

He he miło było po ponad 15-stu miesiącach przerwy karnąć się Favierką  

Ale tak się do swojego dresolota przyzwyczaiłem, że potrzebowałem trochę czasu, by się na Celika sztuce odnaleźć. Po chwili jednak się z nią dogadałem i było sympatycznie.
A morał jest jeszcze jeden:
Płock to miasto przeurocze,
spaghetti z uśmiechem Ci poda kelnerka,
co ogniki ma w oczach i wilgotne krocze.

Ale tak się do swojego dresolota przyzwyczaiłem, że potrzebowałem trochę czasu, by się na Celika sztuce odnaleźć. Po chwili jednak się z nią dogadałem i było sympatycznie.
A morał jest jeszcze jeden:
Płock to miasto przeurocze,
spaghetti z uśmiechem Ci poda kelnerka,
co ogniki ma w oczach i wilgotne krocze.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
						Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl