KRYM 2009

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
Łysolek
Shrek
Shrek
Imię: Adam
województwo: mazowieckie

Post autor: Łysolek » czw 15 lip 2010, 14:24

to Ty wracaj lepiej szybko z tej Chorwacji to z Fredem polecimy na Krym :D

Awatar użytkownika
Browar
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: Browar » czw 26 sie 2010, 14:34

Byłem zobaczyłem zwiedziłem kurewskich upałów doświadczyłem :twisted:

I odrazu dementuje największy mit krążący po forach. na bazarach się NIE TARGUJEMY! (nie mówię o noclegach) Polacy to mają opinie jakiś skner.. jedyni co się targują (byle 10groszy na arbuzie urwać ;)

I coraz drożej.. zwłaszcza na mandatach(niby nie dużo z 50-70zł) ale może Cię to spotkać lekką ręką 15 razy w ciągu dnia :twisted: :evil:

dobrze że my tam powoli... :lol:

Awatar użytkownika
binio
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz

Post autor: binio » śr 16 lut 2011, 11:31

Wlasnie mi sie przypomnialo:) Co mnie zaskoczylo na Ukrainie - wsiadasz do ichniejszego autobusu i myslisz zeby zaplacic ale "czas to pieniadz" wiec kierowca zbiera ludzi i rusza nie czekajac na kase. Wiec stoisz gdzies z tylu, z przodu tlum, co zrobic? Wyciagasz hais (chocby i 100 hrywien) i dajesz najblizszemu pasazerowi stojacemu przed Toba, mowisz za ile osob, on podaje to dalej, kasa dociera do kierowcy i po czasem kilku minutach wraca reszta :)) Raz zdazylo mi sie dostac wiecej reszty nie powinienem, nigdy odwrotnie. Ot takie wspomnienie bo siedze i mysle o najblizszych wakacjach :)
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.

"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"

Awatar użytkownika
gruber
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Jarosław

Krym 2011

Post autor: gruber » pt 18 lut 2011, 18:21

Z kończem czerwca wybieram się na Krym, czy ktoś w tym terminie planuje wyjazd w tamte strony ?

Larcz
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Larcz » pn 21 lut 2011, 11:36

gruber, poszło pw ;d

Awatar użytkownika
Arczi
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Arczi » pt 25 lut 2011, 23:23

Powiem wam, że naprawadę warto, wyjazd był megaza....sty. Ukraina to nieskomercjalizowany kraj , który potrafi zachwycić, a ludzie wbrew powszechnym opiniom bardzo przyjaźni. Największe atuty to jednak poziom cen. Sam chętnie wybrałbym się jeszcze raz na Krym, ale z drugiej strony jest jeszcze tyle ciekawych miejsc do zobaczenia, a zwarzywszy na to , że koniec świata jest przewidywany na 2012 chciałbym w tym sezonie odwiedzić zakątki w których jeszcze nie byłem (chociażby Chorwacja).

Awatar użytkownika
binio
klepacz
klepacz

Post autor: binio » sob 26 lut 2011, 13:00

Powiem Ci Arczi, ze w ubieglym roku pomyslalem dokladnie tak samo i polecialem do chorwacji... i do tej pory nie moge sobie darowac ze to zrobilem, zamiast trzeci raz z rzedu skoczyc na Krym. Bez kitu nigdy nie zapomne naszego wyjazdu. Wszystko, zaczynajac od ekipy, przez rozne przygody (jak chocby szukanie noclegu czy ucieczka przed milicyjnymi ladami), widoki, doswiadczenia, MILICJANTOW, ludzi... Ja mimo wszystko stawiam na wschod, Ukraina, Rosja, Gruzja(!!!), moze ewentualnie sycylia by mnie skusila.

"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"

Awatar użytkownika
Arczi
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Arczi » ndz 27 lut 2011, 01:49

No to Binio zabiłeś mi ćwieka, faktycznie wypad na Krym był odlotowy i powiedziałem sobie, że tam wrócę na pewno, ale z drugiej strony korci nieznane i chyba podobnie jak Ty muszę przez to przejść. Jednak trasa na Rosję i Gruzję budzi nowe inspiracje, w doborowej ekipie chętnie poleciałbym na taki wypad

Awatar użytkownika
binio
klepacz
klepacz

Post autor: binio » ndz 27 lut 2011, 15:58

Za wczesnie jeszcze na planowanie, nie wiem jak mi sie zycie pouklada w ciagu najblizszej polowki roku, ale jesli zdrowie i praca pozwola, to rusze gdzies na wschod... gdzie dokladnie - nie wiem, ale na pewno na wschod i na pewno dalej niz na krym

Awatar użytkownika
adi610
klepacz
klepacz
województwo: podkarpackie
Kontakt:

Post autor: adi610 » ndz 27 lut 2011, 17:07

Larcz
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Larcz » czw 17 mar 2011, 23:16

też w zesżłym roku bylem w chorwacji i włoszech i było słabo.. pogoda słąba i strasznie drogo. W tym roku w czerwcu wybieram się na 2-2.5tygodnia na Krym na motorkach rzecz jasna ;d a więc jak ktos z Was rownież chce sie zabrac to pisac;p jest juz nas ze czterech :) :mrgreen:

Awatar użytkownika
adriano67000
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Adrian
Kontakt:

Post autor: adriano67000 » pn 28 mar 2011, 20:56

Tylko pozazdrościc

ODPOWIEDZ