Witam,
Chciałbym bardzo podziękować Wam wszystkim za dobre słowa i otuchę, Radkowi,Januszowi, Figarowi, Rudej i Asi za odwiedziny w szpitalu i podtrzymywanie na duchu, Morsowi i Wasylowi za zajęcie się Motocyklem i ogólnym wsparciem...... jeszcze raz Wam wszystkim DZIĘKI!
ze mną dużo lepiej. Siły wracają, blizny goją się jak na psie. Jestem już w domu ale przykuty do łóżka (4 tyg leżenia) potem chodzenie o kulach. Jeśli chodzi o bioderko to lekarze postanowili dać szanse moim gnatom, że się same zrosną i na razie nie pakowali mi endo-protezy. "na razie" - bo jest 50% szans, że się uda i jakieś 5 miesięcy czekania na zrost.
będzie dobrze!
pozdrawiam i dziękuje raz jeszcze.
wypadek na obwodnicy Trójmiejskiej - Fi_Stach w szpitalu
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
No, to jest wiadomość
. Daj adres domowy, podjedziemy Cię odwiedzić. Może jakiś zylcyk się znajdzie dla połamanego
.
Powrotu do zdrowia.

Powrotu do zdrowia.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
widziałem sztunię, dobrze nie wygąda, ale jest pozytyw, że idzie wszystko w dobrą stronę, będzie dobrze !!!!
zdrowia stary,

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>