Rów VFR :(
- kłopot
- teksciarz

- Kontakt:
dragoo, stało sie to na drodze z tarc do jarocina w miejscowosci Bachorzew osatni zakret za lasem niby ladny ale cholera wynosi jak skur... jechałem jakies 130 i hamowałem w niego wchodziłem jakies 70 80 i nagle mnie wynioslo na 2 strone i do rowu wjechałem po skosie szczescie ze zdazyłem w rowie skrecic i zaczyłem o drzewo a nie w nie walłem 20 cm i było by nieciekawie o drzewo zachaczyłem ja barkiem i noga jesli niemiał bym kombi to barak w strzepach i noga tez znajomi jak zobaczyli motor niemogli uwierzyc ze jestesmy cali dzisia wtepnie go rozkreciłem i najbardziej ucierpiało to plastiki czacha i lewy bok natomiast prawy nie ruszony lampa cała zegary aby lcd sie wylał chłodnice całe jedynie olejowa ucierpiała troszke mysle ze niebedzie tak zle lakiernika mam znajomego a reanimacje zaczynam na 2 tydzien mysle ze sie powiedzie trzymajcie kciuki za bardzo kocham VFR zeby ja zniszczc do reszty wiem zen to kasy pochłonie ale czego sie nierobi dla czastki siebie jakim jest moja VFR

- bialy-murzyn
- klepacz

ja bym tam nie wierzył w opatrzność zbytnio
po prostu niezbyt wielka prędkość, bo jakby było tak ze 150/h no to już byłoby inaczej
predkosc, predkosc, predkosc
oczywiscie mozna jeszcze wyleciec np. pod kola, ale tez trzeba umiec przewidziec gdzie wieksza predkosc ... ale oczywiscie przewidziec tez wszystkiego sie nie da i pewnie dlatego ciągnie do moto : >
po prostu niezbyt wielka prędkość, bo jakby było tak ze 150/h no to już byłoby inaczej
predkosc, predkosc, predkosc
oczywiscie mozna jeszcze wyleciec np. pod kola, ale tez trzeba umiec przewidziec gdzie wieksza predkosc ... ale oczywiscie przewidziec tez wszystkiego sie nie da i pewnie dlatego ciągnie do moto : >
Aż się serce kraje...identyczna jak moja... Ale najważniejsze, że wyszliście cało, a to przy takich kraksach to chyba nie częste szczęście.
Ja ostatnio przerabiam temat prostowania co prawda tylko tarczy i felgi, ale ogłaszają się że prostują wszystko
http://www.mbmotor.pl/index.html (z Jarocina do Łodzi nie aż tak daleko).
Dostałem na naprawę 3 miesiące gwarancji i zabuliłem 300 PLN (tarcza i felga).
Jeszcze nie założyłem kółka i nie testowałem, ale jakbyś był zainteresowany to daj znać, odpiszę czy warto u nich czy też nie
Ja ostatnio przerabiam temat prostowania co prawda tylko tarczy i felgi, ale ogłaszają się że prostują wszystko
http://www.mbmotor.pl/index.html (z Jarocina do Łodzi nie aż tak daleko).
Dostałem na naprawę 3 miesiące gwarancji i zabuliłem 300 PLN (tarcza i felga).
Jeszcze nie założyłem kółka i nie testowałem, ale jakbyś był zainteresowany to daj znać, odpiszę czy warto u nich czy też nie
VFR 800I
- bialy-murzyn
- klepacz