AC

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

AC

Post autor: Dresik » pn 01 mar 2010, 14:38

Czy ktoś z Was takowe posiada? Zbieram materiały na temat AC, ale po za suchymi danymi i ofertą poszczególnych firm chciałbym także poznać opinie osób które korzystają a AC....

pozdr ;-)

aha... oczywiście mam na myśli tylko AC na motocykl :grin:
:-)

Awatar użytkownika
Hefajstos
klepacz
klepacz
Imię: Maciej

Post autor: Hefajstos » pn 01 mar 2010, 14:39

Skontaktuj się z Argail. On miał AC i przeboje z ubezpieczalnią, po ślizgu VFR-ki.

Awatar użytkownika
Argail
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz
województwo: wielkopolskie
Kontakt:

Post autor: Argail » pn 01 mar 2010, 18:42

nie no przebojów nie miałem tylko po rusku wyliczyli mi spadek wartości w stosunku do momentu w którym ubezpieczałem.
Niemniej jednak polecam Allianz, o ile oczywiście w razie "W" trafisz na motocyklistę podczas oględzin, bo jak po wypadku przyjedzie gość bez doświadczenia z motocyklami to uwierz - staraj się go nie zabić jak będzie Ci wmawiał, że badanie ramy jest niepotrzebne, bo po szlifie to się nie ma prawa nic stać...
Ja całe szczęście miałem normalnego rzeczoznawcę i w ramach oględzin przy okazji sprawdziłem geometrię ramy
Jak coś to pisz na PW
rejoice o young man in thy youth

Awatar użytkownika
scibor
pisarz
pisarz
Imię: Patryk
województwo: warmińsko-mazurskie

Post autor: scibor » pn 01 mar 2010, 19:04

Mialem AC w PZU na H-D.
Jakies s...syny obrobily mi chalupe, miedzy innymi zajumali torbe w ktorej mialem drugi komplet kluczykow. Z papierem z policji o wlamie wstawilem sprzeta do dealera, wymienili mi stacyjke i blokade kierownicy bezgotowkowo w ramach AC. Papierki ubezpieczeniowe zalatwial dealer. Tyle ze troche czekalem az graty dojada ze Stanow..

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » wt 02 mar 2010, 01:21

Dzięki Panowie :smile:
Tak w ogóle to jeśli ktoś chciałby poznać konkretną ofertę danej firmy to niech tylko pisze jakiej- od jutra zaczynam swoje zwiady ;-) Na pewno chcę przyjrzeć się ofercie PZU, Warty, Allianz, PTU i może Hestii...
:-)

ODPOWIEDZ