pzu wali w ch***a
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
pzu wali w ch***a
Miałem ostatnio złamaną kostke i chciałem wziąć kase z mojej policy NNW z motka. Oczywiście zgloszenie szkody itp. Dziś dostaje pismo iż żadnego odszkodowania nie dostane bo jakaś głupia baba z tej po**nej firmy napisała że zatrzymując sie i podpierając się nogą na motku nie był to wypadek za który dostaje sie kasę... To czyli co - mam udezyć prosto w tira zeby kase jakoś dostawać?? Zły jestem jak ch*****j. Da sie coś zrobić w tej sprawie jeszcze??
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
poszukaj firmy zajmującej się odszkodowaniami z tego co wiem jest taka gdzieś na PL.Bankowym i jeszcze gdzieś w wa-wie tylko ostrożnie bo są i oszuści ale mnie poinformowali o takiej firmie policjanci biorą 10% odszkodowania ale z tego co mówili to gdyby walczyli sami dostali by ok 500pln dzięki firmie dostali po 9000pln co wzięła firma to wzięła ale i tak się opłacało warto bo z tymi h...... sam nie wygrasz
P>S> miałem do czynienia z taką firmą krzak bardzo szybko odpuścili jak zaproponowałem ze umowę podpisze jak sprawdzi ją mój prawnik
P>S> miałem do czynienia z taką firmą krzak bardzo szybko odpuścili jak zaproponowałem ze umowę podpisze jak sprawdzi ją mój prawnik
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
no są sporadyczne przypadki, jak to motywowałeś ? procent uszczerbku na zdrowiu ? tymczasowy chociażby ? PZU z tego co wiem i widzę z ubezpieczeń i odszkodowań to są przypadki 1 na 100 że nie wypłacą bo coś tam.....
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
ja wczoraj zglosilem szkode ze przeprowadzalem moto z jednego gar do drugiego na lodzie i sniegu i mi ucieklo kolo i moto upadlo na noge. jutro dzis komisja........
3 razy sie pytala czy moto odpalone bylo. oczywiscie powiedzialem ze tak.
kasa tez zalezy od sumy ubez. jesli nie poszerzales to masz na 10000 tylko
3 razy sie pytala czy moto odpalone bylo. oczywiscie powiedzialem ze tak.
kasa tez zalezy od sumy ubez. jesli nie poszerzales to masz na 10000 tylko
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
za to dajesz zarobic swojej agentce ;]
ale jak fajna jest to czemu nie??
przez neta najtaniej jesli mowisz o oc
ja z autem tez ucieklem z pzu i kobita rowniez a moto nie maja zbytnio konkurencji. jest teraz link4 na moto ale wychodzi to samo. mimo to dla zasady wezme w link zeby nie pzu
a ty gdzie masz moto??
ale jak fajna jest to czemu nie??
przez neta najtaniej jesli mowisz o oc
ja z autem tez ucieklem z pzu i kobita rowniez a moto nie maja zbytnio konkurencji. jest teraz link4 na moto ale wychodzi to samo. mimo to dla zasady wezme w link zeby nie pzu
a ty gdzie masz moto??
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
skladka zalezy od wieku, stażu właściciela, zniżek,i pojemności w aucie. w motocyklach tylko wiek i zniżki i staż właściciela, poniżej 25 roku zycia +50 a jesli masz conajmniej 2 lata prawko to +30% i w zpu jest skladka chyba najlepsza z tego co patrze po innych
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km