Dobre jedzonko na "ósemce" - gdzie?
- Bolek101
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Dobre jedzonko na "ósemce" - gdzie?
Witam.
Jutro z rana wyjżdżam na Słowację i około południa będę już na drodze krajowej numer osiem. Wjadę na nią w okolicach Mszczonowa, a kierował się będę na Piotrków Trybunalski i dalej na południe.
Myślę że czas będzie odpowiedni n a zatrzymanie się na jakiś obiadek. Chodzi o coś przy drodze, możliwie na zewnątrz, żeby widzieć motocykl i rzeczy na nim.
Ktoś z Centurionów mógłby polecić na tej trasie w tych okolicach jakiś lokal gastronomiczny spełniający te warunki?
Jutro z rana wyjżdżam na Słowację i około południa będę już na drodze krajowej numer osiem. Wjadę na nią w okolicach Mszczonowa, a kierował się będę na Piotrków Trybunalski i dalej na południe.
Myślę że czas będzie odpowiedni n a zatrzymanie się na jakiś obiadek. Chodzi o coś przy drodze, możliwie na zewnątrz, żeby widzieć motocykl i rzeczy na nim.
Ktoś z Centurionów mógłby polecić na tej trasie w tych okolicach jakiś lokal gastronomiczny spełniający te warunki?
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Tuz przed Piotrkowem, mozesz sie zatrzymac w miejscowosci Polichno, gdzie po prawej stronie bedzie wielka goralka chata. Tam dobrze zjesz i popijesz zsiadlym mlekiem, lub kompotem.
dobre zarcie.
pozdro
dobre zarcie.
pozdro
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Bolek101
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Piękne dzięki za informację.
Jeżeli dobrze znalazłem to chyba mówicie o tym lokalu: http://www.hotel-gorski.net/polska/inde ... llbar_menu
Jestem za
Jeżeli dobrze znalazłem to chyba mówicie o tym lokalu: http://www.hotel-gorski.net/polska/inde ... llbar_menu
Jestem za

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
Już 3 razy się na to naciąłem. Słyszałem kiedyś tą zasadę od koleżanki, której ojciec jest kierowcą TIRa - ani razu na tym dobrze nie wyszedłem. moje doświadczenie z kolei pokazuje, że lepiej się zatrzymywać tam, gdzie stoi dużo osobówekzuzia tajger pisze:Zaterzymuj się tam gdzie jest dużo Tirów - stara zasada na drodze ;] Tanie, swierzo, duzo i dobrze.
pzdr

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt: