suzuki sv 1000
- łukaszpolanek
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: małopolskie
suzuki sv 1000
sprzedałem vfrke, płacze o nocach ale coz zrobic, miało być turystyczne enduro ale zonie sie nie podoba i szukam teraz czegos sam niewiem za bardzo czego. wpadło mi w oko sv 1000 , jezdził ktoś może, jakiej to jest wogóle wielkości bo nigdy sie nie przyglądałem dokłądnie, niebee wyglądał na tym jak na kocie?? wiekszy mniejszy niz vfrka?
- Hanczak
- zadomowiony
- Imię: Kuba
- województwo: śląskie
Re: suzuki sv 1000
1000 jest akurat super, pozycja zależy od tego czy chcesz nakeda czy wersję z półowiewką (inne kierownice). Pod względem komfortu jednak do VFR daleko 

- łukaszpolanek
- pisarz
ale tak ajk sie na nim siedzi to gabarytowo podobny do hondy??
- Hanczak
- zadomowiony
- Imię: Kuba
- województwo: śląskie
Jak szukałem motocykla to przymierzałem się do takiej i powiem Ci, że pozycja była dla mnie niewygodna. Zbiornik wbijał mi się w uda, kierownica była za nisko (wersja z owiewką) ogólnie bardziej sportowo. Gabarytowo może i podobnie ale wrażenie jakbym siedział na sporcie w porównaniu do VFR. Jeśli chesz jeździć z drugą połówką to koniecznie daj jej sprawdzić jak się siedzi, bo nie wyglądało to różowo.
- Niron
- klepacz
- województwo: lubelskie
Mały nie jest, nie jeździłem, ale siedziałem na tym sprzęcie, też wersja S, jak dla mnie mocno sportowa pozycja kierowcy i pasażera, nawet w wersji N pasażer raczej Cie chwalił za jego zakup nie będzie. Wydaje się być szerszy ale krótszy od vfr zbiornik jest dużo szerszy, albo to ta pozycja sprawia takie wrażenie.
„If everything seems under control you’re just not going fast enough”
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
- łukaszpolanek
- pisarz
aha no0 to wiem juz cos mniej wiecej, i chyba zrezygnuje , zaczołem szukać xxa hayabusy lub zzr 1200, wyglądaja bardziej cywilizowanie
- Niron
- klepacz
- województwo: lubelskie
Zdecydowanie wygodniejsze od SV dla swoich pasażerów. Tak sobie teraz przypomniałem, że na 954 kierowca ma wygodniej niż na SV, a pasażer podobnie przekichane
Ale po bułki do sklepu moto super 

„If everything seems under control you’re just not going fast enough”