Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
lechu02
zadomowiony
zadomowiony
Imię: lech
Kontakt:

Post autor: lechu02 » pt 11 kwie 2014, 14:57

Witam, ponownie, mam pytanie do Ojców przełożonych, czy możliwe jest abyście wykasowali wszystkie moje wiadomości archiwalne? Jeśli tak to bardzo proszę. Problem nie jest związany z forum, a moimi prywatnymi sprawami!
Pozdrawiam. :bye
nawet jak siedzę to pędzę
Male

Awatar użytkownika
kubatron2
klepacz
klepacz
Imię: jakub
województwo: małopolskie

Re: Wiadomości

Post autor: kubatron2 » pt 11 kwie 2014, 15:25

no jedna z ciekawszych próśb na tym forum choc nie wiem o co kaman w twoich postach nie ma na nic paragrafu nic o zdradzie itd :mrgreen: ciekawa akcja powodzenia

Awatar użytkownika
lechu02
zadomowiony
zadomowiony
Imię: lech
Kontakt:

Post autor: lechu02 » pt 11 kwie 2014, 19:18

Gdyby o zdrady chodziło, to pewnie prosiłbym o rozpropagowanie postów, może przed kumplami zwłaszcza żonatymi wypadłbym nieco lepiej! cha,cha,cha!

Walcze z "gogle", z powodu śledzenia mojej przynależności do różnych forów, w moim przypadku po wpisaniu swojego adresu mail w okienko "szukaj" w google wyświetla się wiele informacji które były przeznaczone do grup zamkniętych, między innymi tutaj.
Np. tutaj kilka lat temu pisałem z kolegami o wyjeździe na tor, wszystkie te posty są w necie ogólnodostępne po wpisaniu mojego maila w google.

Chciałbym sprawdzić poprzez tę stronę, co się pojawi lub zniknie po wymazaniu moich maili archiwalnych ze strony źródłowej!
Sprawa dotyczy większego problemu niż treści związane z tym forum.

Sprawdź co się wyświetli kiedy wpiszesz własny!!!
nawet jak siedzę to pędzę
Male

Awatar użytkownika
kubatron2
klepacz
klepacz
Imię: jakub
województwo: małopolskie

Post autor: kubatron2 » pt 11 kwie 2014, 19:45

no to w moim wypadku problem jest tylko z forum vfr jest cos zawalone bo jestem tez zalogowany na innych forach a po wpisaniu mojego loginu czy e maila wyskakuja posty tylko z forum vfr .

ODPOWIEDZ