Zwymiarowany rysunek kości obniżających tył FI
Zwymiarowany rysunek kości obniżających tył FI
Wiatm,
Jak w temacie, poszukujemy wraz z koleżanką do jej ukochanego FI zwymiarowanego rysunku kości do obniżenia tylnego amortyzatora. Cena 400 zł troszkę boli, można to wykonać samemu z odpowiedniego materiału za 1/10 ceny,
Coś takiego jak w linku poniżej
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-VFR-800 ... 35b6b939d8
Jak w temacie, poszukujemy wraz z koleżanką do jej ukochanego FI zwymiarowanego rysunku kości do obniżenia tylnego amortyzatora. Cena 400 zł troszkę boli, można to wykonać samemu z odpowiedniego materiału za 1/10 ceny,
Coś takiego jak w linku poniżej
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-VFR-800 ... 35b6b939d8
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Re: Zwymiarowany rysunek kości obniżających tył FI
Ale w czym widzisz problem? Masz vfr w domu. Kladziesz sie i mierzysz. Troche pomyślunku i sam bedziesz miał wymiary i to na tyle obniżone ile chcesz
Dla ułatwienia rozstaw śrub to 60-60-~70 z czego ost wymiar jest od wahacza.rozrysuj sobie i przemyśl. Powodzenia

VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
W tym problem, że nie mam FI, a nie wiem czy w vtecku jest tak samo. Dzięki za rozstaw śrub, tyle wystarczy !
Niestety to z linku jest do vtecka a potrzebujemy do FI. Cena jak za dwie blaszki jest trochę wygórowana ;D
Taaak, zaraz zaczniecie mówić, że potrzebny specjalny stop itp itd, Mogę się założyć, że klepią to w chinach ze średniej jakości materiału,
"Wykonano z walcowanej na zimno stali nierdzewnej" Z dostępem do takiej stali raczej nie będzie problemu.
Jak myślicie, obniżenie o 30 mm nie wpłynie znacząco na prowadzenie motocykla ?
Taaak, zaraz zaczniecie mówić, że potrzebny specjalny stop itp itd, Mogę się założyć, że klepią to w chinach ze średniej jakości materiału,
"Wykonano z walcowanej na zimno stali nierdzewnej" Z dostępem do takiej stali raczej nie będzie problemu.
Jak myślicie, obniżenie o 30 mm nie wpłynie znacząco na prowadzenie motocykla ?
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
a inne metody juz wykorzystałeś??/przeróbka kanapy
Tak, nasza koleżanka Kat wypruła już gąbeczke z kanapy, opuściła delikatnie na półce, kupiła wysokie wkładki do butów, ale to nadal nie jest to ;D
Wiadomo, kobiecie się nie dogodzi
Wiadomo, kobiecie się nie dogodzi

- Gacol
- klepacz
Słuchaj. Wymiary masz' klekij. Poogladaj jak to jest w v tecu i podaj mi wymiary. Jeśli nie musi być to laserowo wycięte to zrobie Ci to za 50pln + wysyłka
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1
Dzięki za propo, jednak pomoc chyba nie będzie potrzebna, podstawowe narzędzia do obróbki metalu posiadam.
- Gacol
- klepacz
oki.Poslij foto jak vfr z tym wyjdzie
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1