Wakacje 2013 (Eurotrip)

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
rde_rudy
bywalec
bywalec
Imię: Daniel
województwo: podkarpackie

Wakacje 2013 (Eurotrip)

Post autor: rde_rudy » ndz 31 mar 2013, 13:46

Witam wszystkich podróżników na 2oo. Wiem ze jest jeszcze wcześnie i do wakacji jakieś 3 miesiące ale z racji tego iż jest to dla mnie nie mała wyprawa chcę się do niej dobrze przygotować.
Wstępnie udało mi się opracować mapkę i plan przejazdu:) Czas trwania podróży to od 6 do 8 dni. Dokładniej mówiąc trasa rozplanowana jest mniej więcej na 6 dni + 2 dni rezerwy np na odpoczynek czy dokładniejsze zwiedzanie, ewentualnie jakieś inne pomysły.
Wstępny Termin wyprawy to 31.07 - 07.08 (do dokładniejszego ustalenia). Jeśli jest ktoś zainteresowany, ale tak NAPRAWDĘ ZAINTERESOWANY to pisać. Czasu co prawda dużo ale wyprawa nie mała więc trzeba to jakoś pomalutku ogarniać.

Planowo (NA RAZIE BEZ SZCZEGÓŁÓW, które są do ustalenia) wyglądałoby to mniej więcej tak:

Dzień 1 - Wyjazd Dębica (Polska) ---> Budapeszt (Węgry) - ok 450 km
Dzień 2 - Budapeszt (Węgry) ---> Rijeka (Chorwacja) - ok 505 km
Dzień 3 - Rijeka (Chorwacja) ---> Wenecja (Włochy) ---> Lago di Garda (Włochy) - ok 410 km
Dzień 4 - Lago di Garda (Włochy) ---> Bormio (Włochy) ---> Prato Allo Stelvio (Włochy) ---> Innsbruck (Austria) ---> Pertisau (Austria) - ok 440 km
Dzień 5 - Pertisau (Austria) ---> Hallstatt (Austria) ---> Wiedeń (Austria) - ok 530 km
Dzień 6 - Wiedeń (Austria) ---> Dębica (Polska) - ok 560 km

Poniżej wstępna mapka wyjazdu:

https://maps.google.pl/maps?saddr=D%C4% ... 18&t=m&z=6
...stalowym koniem gonić świat....o taaaak!!!...

ODPOWIEDZ