Albania, Macedonia, Serbia
-
- zadomowiony
- województwo: podkarpackie
Albania, Macedonia, Serbia
Witam, planuję wycieczkę na weekendzie majowym o następującym przebiegu: Polska - Słowacja - Węgry - Bośnia i Hercegowina - Chorwacja - Czarnogóra - Albania - Macedonia - Serbia - Węgry - Słowacja - Polska. O ile Chorwacja i Czarnogóra (nie wspominając o Słowacji i Węgrzech) jest mi dobrze znana z poprzedniej wyprawy to na temat pozostałych krajów wiem niewiele. Czy ktoś z forumowiczów tam był i udzieli jakieś cenne wskazówki? Za wszystkie rady będę wdzięczny 

- Cycek
- teksciarz
- Imię: Piotr
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Re: Albania, Macedonia, Serbia
Witam ja byłem na Chorwacji, a co by cię dokładnie interesowało, tylko ja byłem dwa lata temu więc na pewno coś się zmieniło od tamtej pory.Ogólnie powiem że oni są bardzo nastawieni na turystykę wszyscy po Angielsku mówią a nawet po Polsku też się spotkałem,drogi mają ok.
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
jakim czasie chcesz to objechać i jaka ilość km?
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
-
- zadomowiony
- województwo: podkarpackie
Pisałem że Chorwację znam, chodzi mi konkretnie o te kraje które są w temacie. Czas na to będzie 9-10 dni, kilometrów liczę jakieś 4000, może nieco ponad wyjdzie. Jedziemy na kilka motocykli, większość VFR 

- kargulo
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
tomkat, to może sie miniemy po drodze bo my bedziemy wracać w weekend majowy z takiej samej wycieczki