Czasu co prawda jeszcze bardzo dużo, ale postanowiłem napisać i sprawdzić czy są w ogóle zainteresowani tym kierunkiem na przyszły sezon.
Mianowicie chodzi mi o Krym przez Rumunię. Po drodze oczywiście zwiedzanie tego co wyda się interesujące, degustacja lokalnych specjałów i wypoczynek nad ciepłym Morzem Czarnym.
Zarys trasy itp. można znaleźć u mnie na blogu (link w stopce).
Czas wycieczki jaki planuję na ok 14 dni, budżet ok 3tys zł.
Oczywiście wszystko jest do obgadania z ewentualnie zainteresowanymi.
Pozdrawiam!
Rumunia i Krym 2013
- Tosik
- bywalec
- Imię: Adam
- województwo: dolnośląskie
Rumunia i Krym 2013
http://motocyklemtuitam.blogspot.com/
"Bo serce ułana gdy położysz je na dłoń – na pierwszym miejscu panna…przed panną tylko koń"
"Bo serce ułana gdy położysz je na dłoń – na pierwszym miejscu panna…przed panną tylko koń"
- thrillco
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: Rumunia i Krym 2013
pomysł ciekawy, kierunek interesujacy.
chociaz budzet mały jak na 14dni, pewnie wyjdzie z 5tys km, a to jest około 1500zł i wiecej na paliwo.
kolego preferujesz namiot? pole namiotowe czy na dziko?
chociaz budzet mały jak na 14dni, pewnie wyjdzie z 5tys km, a to jest około 1500zł i wiecej na paliwo.
kolego preferujesz namiot? pole namiotowe czy na dziko?
- Tosik
- bywalec
- Imię: Adam
- województwo: dolnośląskie
Jeśli chodzi o budżet to rzuciłem czysto orientacyjnie, opierając się m.in. na jednej z relacji, którą przeczytałem na innym forum i być może masz rację. Tak czy inaczej uważam, że 3-4tys zł spokojnie wystarczy. Jeśli chodzi o nocleg to jestem w tej kwestii bardzo elastyczny. W przypadku namiotu może to być zarówno pole namiotowe/camping jak również pierwszy lepszy kawałek równej ziemi. Byleby można było się umyć od czasu do czasu 

http://motocyklemtuitam.blogspot.com/
- Dżambo
- klepacz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Od razu chciałbyś się myćTosik pisze: Byleby można było się umyć od czasu do czasu

73 55 88
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić

- kifer
- pisarz
Ano ja byłbym wstępnie zainteresowany.
Jak już wszystko sprzedam (patrz. giełda) to będę gotowy na jakąś wyprawę
Póki co planów jest dużo, dookoła Bałtyku, Rajd Katyński, Chorwacja jak co roku, ale ten miałby szansę z powodu, iż ciekawy jest i relatywnie niedrogi.
Jak już wszystko sprzedam (patrz. giełda) to będę gotowy na jakąś wyprawę

Póki co planów jest dużo, dookoła Bałtyku, Rajd Katyński, Chorwacja jak co roku, ale ten miałby szansę z powodu, iż ciekawy jest i relatywnie niedrogi.
"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost