ocieplacze kolan
-
- teksciarz
- Kontakt:
ocieplacze kolan
Witam.czy ktoś używa takich ocieplaczy ?
Zrobiło się chłodniej i przydały by się.Interesuje mnie żeby grzaly i były w miarę wygodne.Pozdr.
Zrobiło się chłodniej i przydały by się.Interesuje mnie żeby grzaly i były w miarę wygodne.Pozdr.
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Re: ocieplacze kolan
Ja używałem kiedyś takich http://www.legato-motocykle.pl/pl/produ ... -kobi.html ale to jak w samych dżinsach jeździłem. A co oznacza 
sebcio pisze:Interesuje mnie żeby grzaly

- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
jeden problem. troche ruchów kolanem i ślatuja 

- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Na kolanach powinny znaleźć się raczej ochraniacze, protektory /chroniące przed uszkodzeniami udarowymi/
Biorąc pod uwagę ich budowę, spełnią także funkcję ochrony przed wychłodzeniem.
Swoją drogą mam pytanie, w czym kolega sebcio lata /chodzi o gacie oczywiście/, że zadaje takie pytanie

Biorąc pod uwagę ich budowę, spełnią także funkcję ochrony przed wychłodzeniem.

Swoją drogą mam pytanie, w czym kolega sebcio lata /chodzi o gacie oczywiście/, że zadaje takie pytanie

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Higga
- teksciarz
- Imię: Szczepan
- województwo: podkarpackie
kupuj oxfordy chillout i po sprawie - rewelacyjny produkt
-
- teksciarz
- Kontakt:

Ogolnie latam caly czas w kompl.skorzanym Furygana,ale ze teraz chlodniej to dol zakladam textyla i czesciej z racji ze sa bardzo wygodne zakladam jeansy(na motocykl z ochraniaczami) i dlatego szukam zeby pod ochraniacze ocieplacze zalozyc zeby bylo przyjemnie cieplo
A ze latam prawie caly rok to lubie byc dobrze ubrany zwlaszcza jak jest chlodno. Dlatego pytam o ocieplacze.Pozdr.

Ogolnie latam caly czas w kompl.skorzanym Furygana,ale ze teraz chlodniej to dol zakladam textyla i czesciej z racji ze sa bardzo wygodne zakladam jeansy(na motocykl z ochraniaczami) i dlatego szukam zeby pod ochraniacze ocieplacze zalozyc zeby bylo przyjemnie cieplo

- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.