Szanowni Ridersi,
Jakieś 2 mc. temu kupiłem swoją wymarzoną VFR-ke zrobiłem nią 1500 km i najwyższa pora zajrzeć głębiej pod owiewki co by motorek dalej zdrowo śmigał. Potrzbena by mi była pomoc i cenne doświadczenie ownersów z większym stażem niż mój by ocenić stan poszczególnych elementów. Odpowiednie narzędzia posiadam by ślicznotkę rozebrać, tylko klucza do naciągu łańcucha brak:)
Planuję to zrobić na początku przyszłego tygodnia (pon, wt) po pracy. Mogę gdzieś podjechać w WWA.
Proszę dajcie znać czy ktoś miałby trochę czasu i ochoty,
Pozdrawiam.
Pomoc przy VFR rc 46
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Re: Pomoc przy VFR rc 46
Pogadaj z Peterem - Pruszków 

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- kifer
- pisarz
Peter zaiste Peter!
"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost
- Kasius
- bywalec
- Imię: Kasper
Zwrócę się, dzięki za namiar 

- 8Bodzio8
- pisarz
- Imię: Tomek
Kasius pisze:Szanowni Ridersi,
Jakieś 2 mc. temu kupiłem swoją wymarzoną VFR-ke zrobiłem nią 1500 km i najwyższa pora zajrzeć głębiej pod owiewki co by motorek dalej zdrowo śmigał. Potrzbena by mi była pomoc i cenne doświadczenie ownersów z większym stażem niż mój by ocenić stan poszczególnych elementów. Odpowiednie narzędzia posiadam by ślicznotkę rozebrać, tylko klucza do naciągu łańcucha brak:)
Planuję to zrobić na początku przyszłego tygodnia (pon, wt) po pracy. Mogę gdzieś podjechać w WWA.
Proszę dajcie znać czy ktoś miałby trochę czasu i ochoty,
Pozdrawiam.
O klucz do naciągu łańcucha zagadaj do Freda

Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. 

- Kasius
- bywalec
- Imię: Kasper
Hej mam info of Petera, zajęty teraz jest ostro więc serwisówka w dłoń i do przodu:) Gdyby ktoś chciał się przyłączyć albo wpaść na chwilę przybić piątkę dajcie znać
Mam miejscówe w garażu podziemnym przy skrzyżowaniu Okopowej i Żytniej