Jakie XERO??? RATUNKU!!!!!!!!
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
Jakie XERO??? RATUNKU!!!!!!!!
Mam prośbę o poradę do kogoś obcykanego w tematach sprzętu biurowego. potrzebuję kupić kserokpiarkę, bo stara wyzionęła ducha. I qrteczka gdzie nie szukam to w sprzedaży są "urządzenia wielofunkcyjnę". A ja nie chcę kombajnu, tylko samo xero. Nie potrzebuje tam faksu, drukarki, skanera! Ma obsługiwać format A4 i być laserowe cz-b. Chcę tam wsadzić jeden toner i mieć spokój na pół roku. Do tej pory miałem Canona Np6012 i było elegancko. A teraz widzę, że nic nie może być tylko do tego do czego jest stworzone, tylko jak jest xero to musi już mieć i drukarkę i żelazko i otwieracz do konserw. A JA NE CHCĘ!!!
Jest na rynku coś co spełnia moje minimalistyczne wymagania?
Jest na rynku coś co spełnia moje minimalistyczne wymagania?
-
- teksciarz
- Imię: Arek
Uderz do DKS-u. Kupiłem w zeszłym roku od nich kombajn minolty bizhub i zaraz po tym wyrzuciłem wszystkie inne drukarki i skaner z biura. Chodzi w sieci i działa rewelacyjnie. a z tego co pamiętam to wersja cz-b nie kosztowała wiele. A dodatkowo nie trzeba kupować - można wziąć sprzęt w wynajem i płaci się co miesiąc od liczby kopii (jedynie co obchodzi to papier i prąd).
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
Lukaszny, dzięki za info. Popacze na tego sharpa, chociaż wolałbym cóś z Canona ewentualnie HP.
arek, właśnie w tym problem, ze ja nie chcę kombajnu. Niedawno kupiłem konkretną drukarkę sieciową, która mi wystarczy na parę lat. Potrzebuję samo xero.
Hubu, Może być noowka, może być używka w dobrym stanie. Ważne, żeby było toto jak najmniejsze, najprostsze i sprawdzonej firmy. Z Canona jestem zadowolniony, więc jak najbardziej o.k.
arek, właśnie w tym problem, ze ja nie chcę kombajnu. Niedawno kupiłem konkretną drukarkę sieciową, która mi wystarczy na parę lat. Potrzebuję samo xero.
Hubu, Może być noowka, może być używka w dobrym stanie. Ważne, żeby było toto jak najmniejsze, najprostsze i sprawdzonej firmy. Z Canona jestem zadowolniony, więc jak najbardziej o.k.
-
- teksciarz
- Imię: Arek
Mi chodziło o to że oni zajmują się profesjonalnie całym tematem kopiowania i mają różne urządzenia. Zwykłe kserokopiarki też i co ważniejsze są bardzo elastyczni w temacie dostawy, możliwości zakupu i płatności.
Mi chodziło o to że oni zajmują się profesjonalnie całym tematem kopiowania i mają różne urządzenia. Zwykłe kserokopiarki też i co ważniejsze są bardzo elastyczni w temacie dostawy, możliwości zakupu i płatności.
- Sasha
- zadomowiony
- Imię: Sasha
witaj.jestem bisnesmanem w sferze copiowania,zacynalem ot canon np 1215 -elefgancko kilka lat!a teraz minolta 1080-2030 kilka sztuk i sluhaj bez zazutuw!po 20-30 tysiencah musis wymienic fotobemben i rakel a toner to pestka,bierzh albo minolta albo conic minolta-jak hcesh a4 to 2480-laser skaner ,copio-drukarka i skaner!