Polerka felg

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Peter6969
teksciarz
teksciarz
Imię: Piotr

Polerka felg

Post autor: Peter6969 » wt 21 wrz 2010, 07:39

Mam pytanie czy ktos z was ma moze polerke felg w swoim vitku,kiedys widziałem zdjecie z ogłoszenia czarnego v-teca i miał wypolerowane ranty-wygladał super.Dzwoniłem wtedy do goscia i on mi powiedział ze to jest polerka fabryczna ,z czym sie wczesniej nie spotkałem.Z tąd moje pytanie czy były takie cuda i przy okazji czy ma ktos namiar gdzie można zrobić na śląsku taką polerke niekoniecznie tanio ,ale dobrze :?:

Awatar użytkownika
Diego
klepacz
klepacz
Imię: Mirek
województwo: mazowieckie

Post autor: Diego » wt 21 wrz 2010, 08:38

Polerka fabryczna,ponieważ zrobiona w fabryce u pana Zdzicha. :biggrin
Żadna VFR czy 750,800 czy nawet 1200 nie miała fabrycznie polerowanych felg.Chodzi mi o fabrykę Hondy w Japonii.
Chyba że na swój rynek wew. Japończycy zrobili promocję i do wyprzedawanego rocznika dołożyli navi,hot gripsy i polerkę felg przez trzy wysoko sprawne gejsze. :lol :lol :lol :lol

Peter6969
teksciarz
teksciarz
Imię: Piotr

Post autor: Peter6969 » wt 21 wrz 2010, 09:48

Moto i tak miało duzo niedociągniec wiec go nawet nie oglądałem ,ale tak czy tak mysle o zrobieniu w swojej samych rantów i chciałem to miec profesjonalnie wykonane ,dlatego szukam kogos z "polecenia"

ODPOWIEDZ