świecaca kontrolka fi
świecaca kontrolka fi
Witam wszystkich i choć loguje się pierwszy raz od razu wyskakuje z problemem, zakupiłem vfr800 2000r i od razu problem ,gdy zapale jes ok fi zgaszona ale wystarczy że włącze światła i już świeci czasami zgaśnie i jest ok a jak nie to po dłuższej jeżdzie brakuje prądu i zaczyna silnik przerywać świeci kody 8,9,12,13,14,15,po prubie resetu to samo z gury dziękuje za odpowiedż, acha prubowałem umówić się na serwis i nic terminy z kosmosu wię musze sprubować sam
- Maniek vfr
- zadomowiony
- Imię: Mariusz
tu masz linka do tego tematu z twoim problemem tak myślę.....
viewtopic.php?t=5899&highlight=sie+%B6w ... B6wiate%B3
viewtopic.php?t=5899&highlight=sie+%B6w ... B6wiate%B3
PO PROSTU VFR .....!!!
dziękuje za podpowiedż przeczyściłem wszystkie łącza jakie tylko były mi dostępne i jest ok ale błedy nadal wyświetla prubowałem resetu wyciągnięcie zworki podczas dłygiego sygnału i nic potem odłączyłem aku na jakąś godzine i nadal pali błędy 8 9 12 13 14 15 a motor gada ja cza .a odnośnie powitalni to napewno poczytam jak radzisz tylko czasu mało bo w domu jestem gościem na dowód tego przejechałem 300km od września
-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Robert222 od takich pytań jest dział techniczny i warto najpierw poszukać
poczytaj sobie np. te tematy:
viewtopic.php?t=6270
viewtopic.php?t=10169
napewno dobrze odczytałeś te błędy? Nie wydaje mi się żeby było tyle błędów na raz
poczytaj sobie np. te tematy:
viewtopic.php?t=6270
viewtopic.php?t=10169
napewno dobrze odczytałeś te błędy? Nie wydaje mi się żeby było tyle błędów na raz
dzięki za podpowiedż i możliwość kontaktu co do błendów to 8 i 9 to czujniki pod filtrem które czyściłem a 12 13 14 15 to sterowanie wtrysków tak wyczytałem z serwisówki a niewiedzą moją było złe kasowanie błędów ja na długim sygnale ściągałem zworkę i cza wyłączyć i włączyć zapłon czerwonym koło prawej manetki a ja wyłanczałem stacyjką i był to błąd teraz jest ok błędów brak a po założeniu zworki FI tylko świeci czyli wszystko OK tak myśle