klima
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Mam w bloku, o żadną zgodę nie występowaliśmyarczon pisze:bloku trzeba mieć zgodę szystkich mieszkańców - chodzi o hałas

Całe urządzenie stoi w moim "lokalu", z balkonu tylko smużka wody spływa po murze nic nikomu do tego, a hałasu wcale takiego wielkiego nie ma.
Z tym, że my mamy klimatyzator przenośny, schładza powierzchnie chyba do 40m2. W salonie(tam gdzie stoi) jest bajeczka, reszta mieszkania schłodzona

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Nie wszystkie przenośne to badziewieLucek pisze:nie jakis prenosny badziew

Jak nie wiesz to nie krytykuj, tylko grzecznie przeczytaj i podziękuj(co uczyniłeś, a nast. zacząłeś się starym zwyczajem czepiać).
Proszę pokaż gdzie piszesz o jaką Ci chodziLucek pisze:zna sie ktos na tym i moze doradzic jaka do bloku moc i model i firma i wogole?

Trzeba wiedzieć co się pisze dopiero później się czepiać osób, które chcą pomóc

Mamy dwie miłości-
i

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
-
- pisarz
- Imię: Grzegorz
Co do firmy , to co byś nie kupił to będzie w chinach robione , więc na to bym nie patrzył .
Tak jak z lodówką , stawiasz i działa .
Co do mocy to ja do domku 100mkw ze stropodachem kupiłem taką o poborze mocy 1500wat i schładza cały dom z 32 do 24st. ( chodzi od rana do wieczora w automacie )
Funkcja ogrzewania na jesienne dni - rewelka .
A najfajniejsze to , ze to zestaw do samodzielnego montażu !
Rozpakujesz , dziura w ścianie na kable , spinasz szybkozłączką , wtyczka w kontakt i działa
( 700 do 1000PLN zostaje w budżecie i nie czekasz 3 tygodnie na termin podłączenia ).
Tak jak z lodówką , stawiasz i działa .
Co do mocy to ja do domku 100mkw ze stropodachem kupiłem taką o poborze mocy 1500wat i schładza cały dom z 32 do 24st. ( chodzi od rana do wieczora w automacie )
Funkcja ogrzewania na jesienne dni - rewelka .
A najfajniejsze to , ze to zestaw do samodzielnego montażu !
Rozpakujesz , dziura w ścianie na kable , spinasz szybkozłączką , wtyczka w kontakt i działa
( 700 do 1000PLN zostaje w budżecie i nie czekasz 3 tygodnie na termin podłączenia ).