co myślicie o takim kombinezonie,pomóżcie ;-)
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
Re: co myślicie o takim kombinezonie,pomóżcie ;-)
http://dziennikimotocyklowe.com/przewod ... y-skutera/ lektura dosc ciekawa
- Słowiu
- teksciarz
- Imię: Bartłomiej
- województwo: podlaskie
Kubatron dzięki za świetną lekturę.Utwierdziłem się w przekonaniu że jeżeli teraz kurtka jest na mnie lekko opięta to na wiosnę jak zrzucę parę kilo to będzie idealna 

Codziennie spotykam wariatów pędzących na łeb na szyję.Czasami naprawdę trudno ich dogonić...
- Słowiu
- teksciarz
- Imię: Bartłomiej
- województwo: podlaskie
Kurde jednak mam wątpliwości,dzisiaj próbowałem przymierzyć się do pozycji na motorze i powiem Wam że niewygodnie ;/
Ciągnie mi się kurtka i przez to jest niewygodnie ;/
Kurde aż tak to ja się nie zmniejsze,brzucha mogę trochę zrzucić ale w barkach i klacie to się nie zmniejsze ;/
F*** , taki zajebisty kombik ;(
Ciągnie mi się kurtka i przez to jest niewygodnie ;/
Kurde aż tak to ja się nie zmniejsze,brzucha mogę trochę zrzucić ale w barkach i klacie to się nie zmniejsze ;/
F*** , taki zajebisty kombik ;(
Codziennie spotykam wariatów pędzących na łeb na szyję.Czasami naprawdę trudno ich dogonić...
Wydra miałem taki sam dylemat co Ty i pomimo wszystko wybrałem texy, bo podróżuję bardziej niż latam wokół komina a że na skórę i texy mnie nie stać, to wziąłem pod uwagę kwestię praktyczności. Dlatego nie do końca zgadzam się z kubatronem. Inną kwestią jest też to, że na chwilę obecną producenci odzieży skórzanej starają się sprostać wysoko podniesionej przez producentów texów poprzeczce.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- browarny
- zadomowiony
- Imię: Grzegorz
- województwo: pomorskie
Tylko że dobre texy są droższe od skórySt@ry pisze:Wydra miałem taki sam dylemat co Ty i pomimo wszystko wybrałem texy, bo podróżuję bardziej niż latam wokół komina a że na skórę i texy mnie nie stać, to wziąłem pod uwagę kwestię praktyczności. Dlatego nie do końca zgadzam się z kubatronem. Inną kwestią jest też to, że na chwilę obecną producenci odzieży skórzanej starają się sprostać wysoko podniesionej przez producentów texów poprzeczce.