awaria starter relay switch

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
lutek
zadomowiony
zadomowiony
województwo: śląskie

Re: awaria starter relay switch

Post autor: lutek » wt 01 kwie 2014, 00:12

wlasnie dlatego ze jest 200 tematow nie potrafie nic znalezc,nie mam czasu zeby czytac cale forum,jak to taki problem to po co w ogole idea zakladania forum

Awatar użytkownika
radomki
teksciarz
teksciarz
Imię: Krystian
województwo: dolnośląskie

Post autor: radomki » wt 01 kwie 2014, 07:19

Ja mam regulator z horneta i pasuje,więc powinien podejść od cbr... tylko usuń kości na połączeniu nowego reglera ze starą instalacją i zlutuj kable zamiast tego

marek_w
teksciarz
teksciarz
Imię: Marek
województwo: warmińsko-mazurskie

Post autor: marek_w » wt 20 maja 2014, 13:13

siema! pisałem o moim przypadku w innym temacie ale tu mam inne pytanko. Kto ma dostęp do wtyczki niskiego napięcia(wychodzi z przekaźnika rozrusznika 4 piny) albo do kompletnego przekaźnika napięcia? :) Moto VFR 800 Vtec '02 w sumie to nie wiem czy ten trzeba wymieniać bo wygląda w miarę. Ma tylko przypalona jedna nóżkę ale myślę ze jak by to wyczyścić to jest ok.

marek_w
teksciarz
teksciarz
Imię: Marek
województwo: warmińsko-mazurskie

Post autor: marek_w » wt 20 maja 2014, 19:45

No wiec wtyczka wymieniona chbya jest ok nie spalilo(przynajmniej jeszcze) nowej. zadowolony wsiadam jade 200m i dupa! z nowu gasnie i wariuje. jakos odpaliem i wracam na parking. niby ok obroty wchodzi kreci trzyma ze swiatlami i bez. potem jak odstawialem na parking to jeszcze go na centrale postawilem wbilem 1 i dalem troche gazu jak przy ruszaniu i z nowu sie zadusil i zgasl :/ tyle na razie mam dosc jak na caly dzien.

ODPOWIEDZ