Sierpień 2013 Bieszczady, Mazury, Trójmiasto i Hel

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
OVzkee
bywalec
bywalec
Imię: Sebastian
województwo: śląskie

Re: Sierpień 2013 Bieszczady, Mazury, Trójmiasto i Hel

Post autor: OVzkee » wt 19 mar 2013, 10:57

poleciłbym Ci Polańczyk jeśli chodzi o bieszczady, zajebiste pole namiotowe, wszystko na miejscu, obiady i to na pelnym wypasie za 15zł (tak przynajmniej było w zeszłym roku) po prostu MEGA :biggrin
Na mazury Wilczy Szaniec tak, ale bardziej bunkry w Mamerkach, chodzisz samemu po lesie z mapka i obczajasz po kolei :wink:
Śluzy też warto zobaczyć bo robią wrażenie, szczególnie wielka dziura w ścianie w kształcie orła wermachtu. Zależy czy lubisz takie klimaty
Three city nie wiem, nie byłem. Nad naszym morzem to tak od Władysławowa w lewo :wink:

Awatar użytkownika
majorww516
bywalec
bywalec
Imię: Wiesiek
województwo: podlaskie

Post autor: majorww516 » sob 23 mar 2013, 21:10

Fajna trasa po drodze bedziesz miał blisko Białystok. Na początku lipca będę wiedział jak nie będę żab jadał u Francuza to też służę pomocą.

huba_o
Imię: Hubert

Post autor: huba_o » ndz 24 mar 2013, 00:06

co do mazur to chetnie pomoge duzo zalezy tylko od terminu bo posiadam tez domek letniskowy jesli bedzie wolny moze jest szansa sie wbic i troche polatac po okolicy ktora jako rodowity mazur tez troche znam;] ale polecam zdecydowanie kilka dni. moja miescinkja to Pisz w niedalekiej okolicy jez. śniardwy i w sumie wszedzie blisko. mozna nawet o zaglach pomyslec ;)
w razie czego moj mail: huba_o@o2.pl

Awatar użytkownika
Arnold
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Arnold
województwo: opolskie
Kontakt:

Post autor: Arnold » czw 11 kwie 2013, 02:44

Trzeba by tak się coś odezwać w temacie. Dziękuję chłopaki za wszystkie rady. Na razie ciężko mi coś ustalić konkretnie bo dalej nie wiem jak będą wyglądały moje wakacje. Najgorsze jest to że nie mam konkretnego planu co zwiedzać bo nie znam terenów. Nie ukrywam, że najlepiej by było gdyby nas jakiś ołners troszkę oprowadził po Mazurach jak i 3 City. Ogólnie to jedziemy sobie pobimbać. :P Jak tylko zacznie mi się prostować "grafik" to będę informował na bieżąco i zadawał konkretniejsze pytania bo niektóre propozycje są bardzo zachęcające. :)
Obrazek

Jak głupio pieprzę, to wybaczcie mi, ale jestem po kilku głębszych. :szczerbaty

Awatar użytkownika
puzon
klepacz
klepacz
Imię: Piotr
Kontakt:

Post autor: puzon » ndz 04 sie 2013, 23:39

Arnold pisze:Teoretycznie udało mi się ustalić wyjazd na 12 sierpnia. Zamelinowalibyśmy się w Wołkowyjach przy Solinie. Na pewno trafimy na winkle w Załóżu. Tam wstępnie bylibyśmy do 15 i w ten dzień byłby wyjazd na Mazurki.
Niestety nie potowarzyszę Wam w wypadzie bo 15 sierpnia wyjeżdżam autem z rodzinką na długi łikend. Życzę udanego wypadu i szczęśliwego powrotu.

Awatar użytkownika
Arnold
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: Arnold » ndz 04 sie 2013, 23:49

Nic się nie stało bo nie jadę w tym terminie. :P Praktyki mi wyszły od 1 sierpnia więc zostaje mi początek września.
Obrazek

Awatar użytkownika
Arnold
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: Arnold » śr 14 sie 2013, 14:02

Mam wolny pierwszy tydzień września. Prawdopodobny termin wyjazdu to 31 sierpnia, a może i 30. Powrót planuję maksymalnie na niedzielę 8 września.
To za 2,5 tygodnia. Kurde, zleciał mi ten czas. :P Na drugi tydzień będę podawał wstępne szczegóły trasy, przybliżone miejsca postoju itp.
Obrazek

Awatar użytkownika
Arnold
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: Arnold » ndz 25 sie 2013, 22:57

Zaszły poważne zmiany. Opuszczamy Bieszczady i jedziemy tylko na Mazury i do 3-city. I najprawdopodobniej moja Marzenka nie pojedzie na Cebuli, a to wszystko że:

Obrazek

ODPOWIEDZ