nic więcej nie napiszę, bo po pifku jestem i nic mądrego do głowy mi nie przychodzi

proponuję tej wersji się trzymać.greck pisze:lub zdzwońmy się i wypijmy piwo na zgodę ?
Chyba się nie rozumiemy. My nie mówimy aby nie pisać, i zeby tylko szukać... Szukać, pisać, ale nie tworzyć nowych tematów jesli już istnieją np o programowaniu kluczyka. Jak napiszesz nowy post, to każdemu pokaże się w nieprzeczytanych i odpowie na niego tak samo jakby odpowiedział na nowy temat. Nie chodzi o niepisanie. Piszcie, ale jeśli tematy są to po co zakładać nowe? Po to jest podział na działy, aby grupować swoje wypowiedzi, i ewentualnie zawężać poszukiwania nie uzywając szukajki.maxym73 pisze:Oczywiście że nie trzeba zakładać nowego tematu, ale z drugiej strony jak ktoś załąży nowy to poco od razu na niego krzyczeć?C_L_K pisze:A czemu trzeba zakładać nowy temat? Nie lepiej dopisać do istniejącego tematu o nieaktualnych już sposobach? Gdybyś chciał zaprogramować kluczyk to po wyszukaniu w szukajce wolałbyś, żeby wyskoczył jeden temat czy dziesięć?
każdy problem może być inny . Dla laika takim się uważam opisanie mojego problemu moimi słowami jest pewniejsze i zrozumiałe dla mnie niż dopasowywanie danej usterki do zamieszczonych info. na forum.
Myślę jeszcze że nie można zabierać przyjemności nowym forumowiczom do zwykłego porozmawiania o swoich maszynkach i zarazem o problemach. / puki im się to nie znudzi i nie zaczną pisać POSZUKAJ SOBIE/
Oczywiście moim zdaniem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości