Jako, że po szlifie zabrałem się za odnawianie całego moto, to dałem niunię do lakiernika, gdzie zostałem poproszony o samodzielne znalezienie naklejek, żeby później jaj nie było

Szukam kompletu do niebieskiej VFR 800Fi z 2000 roku, czyli czarne felgi. (należy uważać na niebieską wersję z 2001 - bo nie mają cieniowanych naklejek na boczkach)
Tak więc pytam Was, gdzie można zamówić identyczne z oryginalnymi naklejkami? Widzę jakieś zestawy na allegro za 120-130zł, albo coś takiego:
http://www.grafnet.eu/?1477,naklejki-ho ... -niebieska
Gdzie, w zasadzie, na podglądzie naklejki wyglądają spoko, prócz tego, że mają czerwony napis "PGM..." czyli taki jak w bodajże żółtej z 99tego roku

Z tego co się dowiedziałem, to miałem oryginalny lakier i miałem na baku 5 naklejek - 3 małe od góry + skrzydełka po bokach. Na boczkach cieniowane duże VFR + PGM koloru srebrno-białego. Na zadupku boczne HECS3 + z tyłu nad lampą jakaś taka okrągła naklejka, której nie jestem pewien czy taka ma być czy nie, ogólnie była nieco zmęczona życiem

Tak więc macie może jakąś sprawdzoną firmę gdzie wystarczy, że podam model, rocznik i kolor i dostanę ładny komplecik? W salonie Hondy chcą 120zł za samą naklejkę boczną, więc koszta mnie nieco przerastają