Czesc,
Zaczne od poczatku. Mialem szlif przy chyba 60~70 km/ h na lewa strone. Duzo strat nie bylo, kierunek, lusterko no i owiewka lewa troche dostala. Po 4ch tyg pozbieralem sie do kupy, bo kolano troche oberwalo i doprowadzilem fifi do stanu użyteczności. Wczoraj wyjechalem z garazu i ku mojemu przerazeniu na 1 lub 2 biegu moto mi gasnie bez gazu, gdzie wczesniej smialo smigal. Wyglada to tak jakby swiatla mi gasly, podswietlenie zegarow i zaczyna sie dusic po czym gaśnie.
Dodam moze jeszcze, ze wczesniej juz zauwazylem, ze aku jest slabe. Po szlifie nie wyciagnalem aku wiec moto stalo 4 tyg.
moze to wina aku? Help!
- wydra
- klepacz
- Imię: Mateusz
- województwo: śląskie
Re: moze to wina aku? Help!
zauważyłeś ze jest słabe i mimo to pytasz? moze naładuj aku i zobacz co będzie, ile to trwa? 5 godzin łądowanie aku do motocykla? może to być wina aku, może byc wina regulatora, może alternatora bo mówisz ze szlif na lewa strone, może czegos innego bo po szlifie chyba wszystko bym sprawdził nim wyjechał z garazu.
Była CBR F2 600
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
-
- zadomowiony
- Imię: Gracjan
- województwo: zachodniopomorskie
Napisalem, ze slabe aku i tak, sprawdzalem je, podlaczylem do ladowarki i wskazywala full, takze aku bylo slabe, ale nic sie wiekszego z nim nie dzialo wiec nie widzialem wiekszej potrzeby wymiany aku w tym sezonie.
Dzieki za info i bede wdzieczny za inne sugestie
Dzieki za info i bede wdzieczny za inne sugestie
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
a jak odpaliłeś po tych 4 tyg????
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"