Czyli robisz brzuszki?figaro pisze:Jeżeli zadbasz o mięśnie pleców /głównie lędźwie/ wsio budiet alrighttomaszb2 pisze:Czyli jak bede latac wolniej (np. miasto) bede sie meczyc na vfr?

Czyli robisz brzuszki?figaro pisze:Jeżeli zadbasz o mięśnie pleców /głównie lędźwie/ wsio budiet alrighttomaszb2 pisze:Czyli jak bede latac wolniej (np. miasto) bede sie meczyc na vfr?
Gdzie, jakie tam brzuszki, zacznij uprawiać więcej sexu /tylko nie na jeźdźca/.tomaszb2 pisze:Czyli robisz brzuszki?
Odgrzaliście kotletatomaszb2 pisze:Czyli jak bede latac wolniej (np. miasto) bede sie meczyc na vfr?
bo wtedy dupsko będzie pewnie bolałofigaro pisze:Gdzie, jakie tam brzuszki, zacznij uprawiać więcej sexu /tylko nie na jeźdźca/.
Pytaj , pytaj - chętnie pomożemy tylko niech to będą pytania konstruktywne .Mnie jedynie lewa dłoń boli na początku sezonu od sprzęgła i to zaraz mija .Nie bola mnie żadne plecy nadgarstki itd a czesto poruszam sie po Warszawietomaszb2 pisze:Juz nie pytam, działam
Dokładnie tak - stojąc na światłach wyprostujesz sie , pooglądasz na inne motki stojące obok itdvicctor pisze:Poza tym na mieście mimo wszystko sporo się stoi (światła, brak możliwości przejechania) i to jest czas na rozluźnienie
ale na smieci co bedziesz mogl sie wyciągnąc jak bedzie nie wygodnie. mnie tam nic nie boli . lewa pęcina jak jade w korku a na raz zrobiłem 850kmz plecaczkiem i dupsko troszku dało się czuc ale i ja i plecaczek mega zadowoleni.zresztą jak zawsze gdy sie wsiada na VFRdamlew pisze:co za dziwne pytania kolego Tomaszu zadajesz, może najpierw pojeździj trochę w koszu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości