stelaz i kufry
- brylek22
- klepacz
- województwo: mazowieckie
Re: stelaz i kufry
stop od pozycji jest na osobnych taśmach, zielone światło rzucone na czerwony klosz dawał pomarańcz lecz bardzo słaby i w dzień nie było go prawie widać dla tego go usunąłem, co do przepisów to jeszcze nikt się nie czepił, zdjęć nie mam poza jednym gdzie świeci mi pozycja,drugie gdzie zgubiłem lewy klosz i widać przymocowane diody, mogę zrobić jak się zrobi cieplej i włożę aku do motocykla, w tym temacie robi się trochę śmietnik i jak masz jakieś dalsze pytania to załóż osobny temat
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- coshuu
- zadomowiony
- Imię: Radosław
- województwo: małopolskie
w Sumie wygląda to bardzo ładnie, kawał fajnej roboty. Nie wydaje mi się by potrzebny był do tego osobny temat. Chyba ze zrobimy całe DIY ze światełkami w kufrach.
Czy kufer o którym piszemy jest w obrysie motocykla, tzn tak jak lusterka i kierownica czy szerzej? Pytam bo zastanawiam sie na ile trzeba zmienić przyzwyczajenia jezdzac po miescie z kufrem
Czy kufer o którym piszemy jest w obrysie motocykla, tzn tak jak lusterka i kierownica czy szerzej? Pytam bo zastanawiam sie na ile trzeba zmienić przyzwyczajenia jezdzac po miescie z kufrem
- brylek22
- klepacz
- województwo: mazowieckie
nie zawadza przy przeciskaniu się w korku to chyba się mieści w obrys, nigdy jakoś szczegunie nie wnikałem w to
witam, a moze ktos sie orientuje jakie roznice miala rama rc24 i rc36? a mianowicie subrama?Shoov pisze:potrzeba mi pilnie informacji czy mocowania do stela?y sa takie same w modelach z roku 98` jak z roku 90` chce kupic stela? z kuframi kappa i nie wiem czy mi bedzie pasi?, zamontowany by? w modelu z 98` roku.
GIVI stelaz jest na ruchomych plaskownikach, ktore mozna ustawic w roznych pozycjach, wiadomo kilku pewnie mm, ale jesli dwie ramy nie sa az tak bardzo rozne to i by sie dalo zainstalowac stelaz z rc24 na rc36??? ktos moze wie cos na ten temat??
dziekuje i pozdrawiam
- coshuu
- zadomowiony
- Imię: Radosław
- województwo: małopolskie
jeśli by nie podpasowało to sprzedać ten do rc24 i kupic pod rc36?