Buty Damskie

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
grover88
teksciarz
teksciarz
Imię: Marcin
województwo: lubelskie

Buty Damskie

Post autor: grover88 » śr 03 kwie 2013, 20:51

Witam,
Mam pytanie głównie do damskiej częsci tego forum ale wszelka pomoc męskiej również mile widziana.
Problem polega na zakupie butów dla mojej żony. Niby nic specjalnego tylko że rozmiar 36 :cry: Jak się okazuje malo kto robi tak małe bucisze w wersji sportowej bądź sportowo-turystycznej albo ja paździeż jestem i nie znalazłem. W sumie "rozmiar" to nie problem :twisted: tylko szerokość cholewki, bo do tak małego butka jak już się znajdzie to za żadne skarby nie idzie upchać nogi owiniętej w kombinezon bo się bucisz nie dopina. Czy jest ktoś kto ma takie małe stupaski i jeździ w kombinezonie skórzanym i jakoś jedno z drugim mu się w buta mieści ?
Z góry zapowiadam sidi z regulowaną szerokością cholewki odpada (jeszcze mnie nie potręciło żeby tyle inwestować na kilkaset km w sezonie) :P
VFR800 RC46 Fi - poszła w UA
VFR800 RC46 II - czarna bestyia...

Awatar użytkownika
kubatron2
klepacz
klepacz
Imię: jakub
województwo: małopolskie

Re: Buty Damskie

Post autor: kubatron2 » śr 03 kwie 2013, 21:03

ja ma takie pikne w szafie rozmiar 37 i co i dupa po rozmiar pasuje a w łydce sie niedopnie niemówiac juz o wkładamiu do nich spodni.tak ze mam ten sam problem

Awatar użytkownika
grover88
teksciarz
teksciarz
Imię: Marcin
województwo: lubelskie

Re: Buty Damskie

Post autor: grover88 » śr 03 kwie 2013, 21:20

Też już miałem ale sie oddać udało sie :D
VFR800 RC46 Fi - poszła w UA
VFR800 RC46 II - czarna bestyia...

ODPOWIEDZ