Witam. Zamierzam lekko podtuningowac moja niunie vfr 800 vtec. Miedzy innymi nowe kominy (moze nie zupelnie nowe ale napewno glosniejsze niz standardowe), i błotniczek tylni i w zwiazku z tym mam kilka pytanek do moze bardZiej doswiadczonych rajderow. Mianowicie jak jest z tymi kominami czy jesli zaloze np dominatory bo sytuacja finansowa pozwala na niewielkie szalenstwa w tym kierunku, to czy trzeba dostrajac jakos silnik i zaplon i tego typu sprawy czy bedzie to normalnie smigalo bez porzeby ingerencji w komputer i uklad zasilania. No i czy np ktos wie jakie inne mozna zalozyc kominy by dzwiek byl jak najlepszy ale mieszczac sie kosztach rzedu 1000 do 1500 zl. (jesli ktos ma do sprzedania to moze bym cos ponegocjowal.
Druga sprawa chcialem zdemontowac oryginalny blotnik tylni, masa niepotrzebnego plastiku wg mnie a zastąpic go chcialem samym stelazem na rejestracje a pytanie moje to czy mozna to zastapic stalazem od jakiegokolwiek motocykla sportowego, np od R1? Za wszelkie rady i wskazówki serdecznie dziekuje i pozdrawiam, dobrej przyczepy i szerokich asfaltow!!! LwG!!!
Vfr 800 vtec - Układ wydechowy
- rde_rudy
- bywalec
- Imię: Daniel
- województwo: podkarpackie
Vfr 800 vtec - Układ wydechowy
...stalowym koniem gonić świat....o taaaak!!!...