Witam szukałem,szukałem i szukałem...nie znalazłem tematu dotyczącego podłączenia świateł awaryjnych w RC 36ll...
W 46 robiłem sam,ale tam wszystko działo sie pod czachą,obecnie mam przerywacz pod boczkiem,ale nie chce kombinowac i wydawać na bezpieczniki....
proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego tematu lub opisac dokładnie co połączyc aby działało....
Awaryjne w RC 36ll
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Re: Awaryjne w RC 36ll
wykorzystaj przewody od przełącznika zespolonego przy kierownicy do kierunkowskazów są 3 przewody 1 z przerywacza i 2 szt lewy i prawy kierunek jeśli połączysz wszystkie razem będziesz miał awaryjne potrzebny odpowiedni przełącznik 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Dziękuje Peter,tak myślałem,że łatwiej niż w 46-ce...rozumiem,że bez diód itd da rade...wystarczy zmostkowac wszystko i gra gitara??? przełącznik specjalny tzn.???taki który zewrze 3 przewody???
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
emil pisal co i jak:
viewtopic.php?f=19&t=14964
viewtopic.php?f=19&t=14964
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Ten temat przemaglowałem,ale niestety nic nie było o szczegółach podłączenia.
Dziś wieczoram wpadam do garażu i montuje nowy regulator i zrobie wyjscie na awaryjne...
Peter pomógł mi dobitnie ,więc dzieki i efekt końcowy zademonstruje na forumie....
Dziś wieczoram wpadam do garażu i montuje nowy regulator i zrobie wyjscie na awaryjne...
Peter pomógł mi dobitnie ,więc dzieki i efekt końcowy zademonstruje na forumie....