Held Cosmo

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
SpiNacZ
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Jarek
województwo: łódzkie

Held Cosmo

Post autor: SpiNacZ » pt 27 sty 2012, 19:57

Pytanie. Czy, ktoś miał okazję jeździć w tej kurtce?
http://www.defender.net.pl/product-pol- ... BLACK.html

Wczoraj miałem okazję przymierzyć tę kurtkę i wrażenie jest ok. Ale, chcę się dowiedzieć, czy prawdą jest, że tak kurtka pomimo, że jest czarna i skórzana, to nie jest w niej gorąco w słoneczne dni? Cały czas jeżdżę w odzieży helda, łącznie z rękawicami i jestem bardzo zadowolony, ale nigdy nie miałem okazji założyć skóry. Czy, ktoś ma jakieś doświadczenie?

Awatar użytkownika
valdi69
bywalec
bywalec
Imię: Waldek
województwo: zachodniopomorskie

Re: Held Cosmo

Post autor: valdi69 » pt 27 sty 2012, 20:43

SpiNacZ pisze: Wczoraj miałem okazję przymierzyć tę kurtkę i wrażenie jest ok. Ale, chcę się dowiedzieć, czy prawdą jest, że tak kurtka pomimo, że jest czarna i skórzana, to nie jest w niej gorąco w słoneczne dni? Cały czas jeżdżę w odzieży helda, łącznie z rękawicami i jestem bardzo zadowolony, ale nigdy nie miałem okazji założyć skóry. Czy, ktoś ma jakieś doświadczenie?
latem w słoneczne dni jest na bank gorąco jazda po mieście ,,też zależy jakimi prędkościami się lata ,na pewno ma tam wentylacje ale przy 50kmh :oops:
Obrazek

Awatar użytkownika
SpiNacZ
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Jarek
województwo: łódzkie

Re: Held Cosmo

Post autor: SpiNacZ » sob 28 sty 2012, 09:18

Dzięki za odpowiedź. Facet przekonywał mnie, że nawet jak się stoi przed czerwonym przed skrzyżowaniem, to jest mniej gorąco, niż tekstylnej.

ODPOWIEDZ