Pytanie. Czy, ktoś miał okazję jeździć w tej kurtce?
http://www.defender.net.pl/product-pol- ... BLACK.html
Wczoraj miałem okazję przymierzyć tę kurtkę i wrażenie jest ok. Ale, chcę się dowiedzieć, czy prawdą jest, że tak kurtka pomimo, że jest czarna i skórzana, to nie jest w niej gorąco w słoneczne dni? Cały czas jeżdżę w odzieży helda, łącznie z rękawicami i jestem bardzo zadowolony, ale nigdy nie miałem okazji założyć skóry. Czy, ktoś ma jakieś doświadczenie?
Held Cosmo
- valdi69
- bywalec
- Imię: Waldek
- województwo: zachodniopomorskie
Re: Held Cosmo
latem w słoneczne dni jest na bank gorąco jazda po mieście ,,też zależy jakimi prędkościami się lata ,na pewno ma tam wentylacje ale przy 50kmhSpiNacZ pisze: Wczoraj miałem okazję przymierzyć tę kurtkę i wrażenie jest ok. Ale, chcę się dowiedzieć, czy prawdą jest, że tak kurtka pomimo, że jest czarna i skórzana, to nie jest w niej gorąco w słoneczne dni? Cały czas jeżdżę w odzieży helda, łącznie z rękawicami i jestem bardzo zadowolony, ale nigdy nie miałem okazji założyć skóry. Czy, ktoś ma jakieś doświadczenie?

- SpiNacZ
- zadomowiony
- Imię: Jarek
- województwo: łódzkie
Re: Held Cosmo
Dzięki za odpowiedź. Facet przekonywał mnie, że nawet jak się stoi przed czerwonym przed skrzyżowaniem, to jest mniej gorąco, niż tekstylnej.