buzer

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
greck
teksciarz
teksciarz
Imię: grzegorz
województwo: śląskie

buzer

Post autor: greck » wt 30 sie 2011, 09:28

Wasze opinie na temat buzera, warto czy nie, czy to zamiast kurtki naprawdę ochroni, jaki, gdzie, do jakiej kwoty ?

Za podpowiedzi z góry DZIEKI :D

cooba1
teksciarz
teksciarz
Imię: Kuba

Re: buzer

Post autor: cooba1 » wt 30 sie 2011, 13:57

Uzywam Adrenaline. Na upaly wydaje sie mniejszym zlem niz jezdzenie w samej koszulce, ale nie ma to jak porzadna kurtka.
Zdrowko!
Kuba
Ludziom brak kultury zupełnie, wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos nadepnął mi na rekę!!!

Awatar użytkownika
greck
teksciarz
teksciarz
Imię: grzegorz

Post autor: greck » wt 30 sie 2011, 21:39

cooba1 dzięki !

A o jeździe w koszulce nawet nie pisałem bo dla mnie tacy ludzie to nie motocyklisci tylko Idioci bez wyobraźni i tyle.

Bardzo liczę na opinie doswiadczonych motonitów, ale nie koniecznie starych stazowo na forum bo Ci jedyny temat który podejmuja to własne tematy zwiazne z umawianim sie na wspólną wódkę, młodzi na porady nie mają co liczyć za bardzo :D :D :D

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Łukasz

Post autor: emil » wt 30 sie 2011, 22:33

jakbym kupował to zbroję od razu z ochraniaczami na ręce właśnie po to, żeby latem się w kurtce nie pocić tylko założyć siatę z ochraniaczami i wio :D :D :D no ale jestem idiotą bez wyobraźni i tyle :mrgreen: :mrgreen: :P

ODPOWIEDZ