Vikingowie!! potrzebuję porady wakacyjnej!!
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Vikingowie!! potrzebuję porady wakacyjnej!!
Dzisiaj zarezerwowałem sobie urlop na wakacje(2011) niestety dopiero w drugiej połowie sierpnia(od 15.08). Szukam więc porady na temat jakiegoś ośrodka wczasowego lub domku a wybieram się z żoną i z dzieckiem (7 lat) niestety samochodem. Druga połowa sierpnia raczej nie gwarantuje super pogody więc raczej szukam regionu gdzie blisko byłby jakiś basen i inne atrakcje dla dziecka. Z góry dziękuję za podpowiedzi rady i porady dodam że chcielibyśmy spędzić tam 8-10 dni. Może ktoś w tym samym terminie się wybiera nad Bałtyk albo gdzie indziej i miałby inną propozycję ??
- brylek22
- klepacz
- województwo: mazowieckie
http://www.sanatorium-panorama.pl/
niby to sanatorium ale jest tam pełno atrakcji dla dzieci aquapark, podgrzewane baseny i tego tupu gadżety jeszcze nie byłem ale za rok się chyba wybiore
w tym roku już wykupiłem już Grecję konkretnie wyspa Kos
w grę wchodzi tylko samolot ( mam bliźniaczki 28 stycznia skończyły rok)
niby to sanatorium ale jest tam pełno atrakcji dla dzieci aquapark, podgrzewane baseny i tego tupu gadżety jeszcze nie byłem ale za rok się chyba wybiore
w tym roku już wykupiłem już Grecję konkretnie wyspa Kos
w grę wchodzi tylko samolot ( mam bliźniaczki 28 stycznia skończyły rok)
- Dzo-Dzo
- klepacz
- Imię: Paweł
Polecam Jarosławiec, Bardzo Fajne, już teraz, miasteczkobrylek22 pisze:http://www.sanatorium-panorama.pl/

Bywałem tam na wakacjach jak jeszcze miałem naście lat... się działo...

Ośrodek też sprawdzony, Ojciec był w Panoramie dwa lata temu na dwutygodniowej rehabilitacji

Tak, że polecam...