wypadek

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
bestia
Imię: Cezary
Kontakt:

Post autor: bestia » sob 08 sty 2011, 20:06

Urodzinki mam 1 czerwca :mrgreen: Na sale nic nie będę wnosił ;) Tak jak pisałem nie chcę z niego robić ofiary. Sama Wasza obecność, będzie dla niego ciężka. Musi wiedzieć ze trzymamy się razem i pomagamy sobie. Jeśli chce jednemu zrobić krzywdę, spotka opór reszty. Jak na spowiedzi. Nie zrobiłem nic takiego, by spotkało mnie takie coś. Ja nawet nikomu lusterka nie urwałem :bye Czasem pojechałem szybko ale raz w życiu na moto mandat zapłaciłem. Dlatego mając VFR i logo forum na niej, obiecuje dalej kreować pozytywny wizerunek motonity.

Rozmawiałem ze znajomym adwokatem. W poniedziałek mam z nim spotkanie. Samu nie dam rady. Nie znam się na prawie. Najważniejsze jest teraz żeby zapadł wyrok. Było by dobrze zrobić jakiś artykuł lub newsa. Nie tylko ja miałem taką przygodę. Jak już się stało, to chce pomóc innym. Jest jakaś fundacja która zajmuje się bezpieczeństwem na drogach?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Piotrek82
teksciarz
teksciarz

Post autor: Piotrek82 » sob 08 sty 2011, 22:25

To wszystko stało się bardzo blisko mojego miejsca zamieszkania i ten teren znam znakomicie. Jak będziesz znał termin to napisz!!! Proponuje zjawić się na rozprawie w kurtkach motocyklowych, żeby jeszcze bardziej było widać ilu nas jest.
Życzę Ci zdrowia!!!

Piotrek.

Jarecki2102
pisarz
pisarz

Post autor: Jarecki2102 » ndz 09 sty 2011, 11:59

Zanim nastąpi rozprawa, to myślę, że damy radę motocyklami podjechać a nie tylko w kurtkach dotrzeć.

ODPOWIEDZ