Polerka felg
-
- teksciarz
- Imię: Piotr
Polerka felg
Mam pytanie czy ktos z was ma moze polerke felg w swoim vitku,kiedys widziałem zdjecie z ogłoszenia czarnego v-teca i miał wypolerowane ranty-wygladał super.Dzwoniłem wtedy do goscia i on mi powiedział ze to jest polerka fabryczna ,z czym sie wczesniej nie spotkałem.Z tąd moje pytanie czy były takie cuda i przy okazji czy ma ktos namiar gdzie można zrobić na śląsku taką polerke niekoniecznie tanio ,ale dobrze 

- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Polerka fabryczna,ponieważ zrobiona w fabryce u pana Zdzicha.
Żadna VFR czy 750,800 czy nawet 1200 nie miała fabrycznie polerowanych felg.Chodzi mi o fabrykę Hondy w Japonii.
Chyba że na swój rynek wew. Japończycy zrobili promocję i do wyprzedawanego rocznika dołożyli navi,hot gripsy i polerkę felg przez trzy wysoko sprawne gejsze.

Żadna VFR czy 750,800 czy nawet 1200 nie miała fabrycznie polerowanych felg.Chodzi mi o fabrykę Hondy w Japonii.
Chyba że na swój rynek wew. Japończycy zrobili promocję i do wyprzedawanego rocznika dołożyli navi,hot gripsy i polerkę felg przez trzy wysoko sprawne gejsze.