Się zgadza, poza tym cena przyjazna, bródka i nosek w standardzie, tylko anti-fog kiepski.Kolega_PL pisze:warto Sharka to naprawdę wygodny i solidny kask
Prośba o pomoc w wyborze kasku
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
- marcinskc
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Ok luz, chodziło mi o porównanie tych sztuk, które podałem w linkach. Tematy, które przedstawiłeś czytałem ale głównie chodziło mi o opinie konkretnych sztuk. Dzięki forumowiczom padło na xr1000. PozdroKolczyK pisze:zero spinki, ale tamte tematy są obszerne zajebiście i warto je poczytać, żeby dowiedzieć się co nie co.
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: kujawsko-pomorskie
jak nie czytałeś o xr to masz linka do testu http://www.motogen.pl/laboratorium/test ... hoeia.htmlmarcinskc pisze:Ok luz, chodziło mi o porównanie tych sztuk, które podałem w linkach. Tematy, które przedstawiłeś czytałem ale głównie chodziło mi o opinie konkretnych sztuk. Dzięki forumowiczom padło na xr1000. PozdroKolczyK pisze:zero spinki, ale tamte tematy są obszerne zajebiście i warto je poczytać, żeby dowiedzieć się co nie co.
Adam
- marcinskc
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
No i dzisiaj na Oldtimerbazar stałem się posiadaczem .... Nolana n103 najlepiej mi pasował i najlepiej się w nim czułem, mierzyłem xr1000 ale niestety tj kask nie na moją głowę. N103 udało się wyrwać za 800 zł do tegozamówiłem komplet tekstów firmy rainers kurtka + spodnie 1100 zł. Ogólnie giełda na bardzo słabym poziomie, mnóstwo tantedy i bardzo niekompetentnych sprzedawców, kórzy nie byli w stanie mi doradzić jako osobie, która szuka ciuchów na pierwsze moto. Dopiero chłopaki, którzy mają stronke akcesoriamotocyklowe.pl w sposób rzetelny i kompetentny doradzili mi co wybrać no i padło na kurtkę http://www.akcesoriamotocyklowe.pl/prod ... ts_id=3981 i spodnie http://www.akcesoriamotocyklowe.pl/prod ... ts_id=3473 . Widziałem zajebistego sokoła który poszedł za 125.000 zł ale w kozackim stanie.
- SADO
- teksciarz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
No fakt, Sokół 600 ładnie odrestaurowany, ale poziom giełdy słabiutki tak jak piszesz. Ciekawa ekspozycja zabytkowych motocykli na wejściu, ale zabrakło tam Junaka. Stała ładna kolekcja Lincolna Mark III-VIII. Jak dla mnie ocena giełdy na 2+
Sorki za podpinkę nie w temacie kasku.
Sorki za podpinkę nie w temacie kasku.
WSK 125 > CZ 350 > Yamaha XJ 600 > VFR 800, Junak i WFM 

- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
- Lex737
- teksciarz
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
No to ja się podepnę pod temat bo nie chce zakładać nowego. A więc szukam kasku z blendą, szybkim zapinaniem, noskiem, dobrym wyciszeniem, oczywiście wyściółka odpinana, w średniej cenie. Myśle nad firmą Caberg typ KONDA. Czy ktoś posiada taki kask albo jakiś inny który spełniłby moje wygórowane wymagania
P.S
Gdzieś widziałem temat o kasku z blendą albo jakoś nie umie go znaleźć.

P.S
Gdzieś widziałem temat o kasku z blendą albo jakoś nie umie go znaleźć.