RC46A z 2002 roku

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
lu73k
pisarz
pisarz
Imię: Krzysiek
Kontakt:

RC46A z 2002 roku

Post autor: lu73k » pt 04 cze 2010, 12:45

Panowie, mam takie pytanie:

kumpel ma RC46A z 2002r (fałtek); jest w czarnej perle, identyczna jak moja z 2008r. Ma zmienione lampy i kierunki, na te po lifcie, bo gość wcześniej sobie zmienił. Również felgi są srebrne. Jedyne, co jest sprzed liftu, to czarne zegary, czarne rezy sprzęgła i hebla (zbiorniczki wyrównawcze), kilka innych pierdół. Oprócz tego, nowe również naklejki boczne - te trójwymiarowe srebrne... Jeden gość powiedział mi, że w 2002r nie było perły, tylko zwykłe blacki i dopiero po 2006r one wychodziły... Kod koloru na naklejce pod siedzeniem u mnie NHA64, czyli zgodny z fabryką, a u niego inne cyferki. I teraz pytanie, bo chcemy dojść z kumplem do prawdy, czy rzeczywiście ktoś był na tyle kasiasty i pozmieniał wszystko łącznie z bakiem, czy o co chodzi...

Żeby było śmieszniej, to kiedyś - jak się okazuje - na tym forum była dość burzliwa dyskusja nt. tego egzemplarza, poniżej link, może skojarzycie o co kaman... Może ktoś był ją oglądać.

viewtopic.php?t=8295

ODPOWIEDZ