wybór kasku/obuwia
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Marlon, wybierz Sidi, only Sidimarlon pisze:Panowie to ja jeszcze zapytam ma ktoś buciki Sidi Clever????Zastanawiam się właśnie czy wybrać B2 Gore czy właśnie Clevery.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- figaro
- ostry klepacz
Clever wygląda bardziej na turystę, natomiast B2 bardziej na sportowca.
Wybór jest prosty. Na kombi skórzanym lepiej wyglądają B2, pod goretexem można nosić jedne i drugie.
Jedź do sklepu, przymierz, zobacz co Ci lepiej pasuje.
Wybór jest prosty. Na kombi skórzanym lepiej wyglądają B2, pod goretexem można nosić jedne i drugie.
Jedź do sklepu, przymierz, zobacz co Ci lepiej pasuje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Dann
- pisarz
- Imię: Daniel
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
przegladałem buty i wpadły mi w oko http://moto.allegro.pl/item993505424_si ... _r_47.html
oraz http://moto.allegro.pl/item965449505_si ... mocja.html
bądź jakieś używane sidi mega goretex które wybrac waszym zdaniem..
oraz http://moto.allegro.pl/item965449505_si ... mocja.html
bądź jakieś używane sidi mega goretex które wybrac waszym zdaniem..
- figaro
- ostry klepacz
Podczas intensywnych opadów buty skórzane przemokną, tak jak zresztą każde inne /może z wyjątkiem kaloszy/. Ich zadanie jest zupełnie inne, mają przede wszystkim chronić staw skokowy przed urazem.
Jeżeli chodzi o wybór, nowe czy używane ja wybrałbym nowe. But pod wpływem wilgoci /stopy się niestety każdemu pocą/ układa się na początku użytkowania do nogi. Później już się nie zmienia. Ważną kwestią jest również higiena /grzybica jest niestety zaraźliwa i nieuleczalna/, po co ryzykować zdrowiem dla kilku „zaoszczędzonych” PLN- ów.
Vertigo poza tym mają z boku wywietrzniki i regulację dopasowania w łydce.
Jeżeli chodzi o wybór, nowe czy używane ja wybrałbym nowe. But pod wpływem wilgoci /stopy się niestety każdemu pocą/ układa się na początku użytkowania do nogi. Później już się nie zmienia. Ważną kwestią jest również higiena /grzybica jest niestety zaraźliwa i nieuleczalna/, po co ryzykować zdrowiem dla kilku „zaoszczędzonych” PLN- ów.
Vertigo poza tym mają z boku wywietrzniki i regulację dopasowania w łydce.

- Jashczur
- pisarz
- Imię: Chrystian
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Jadąc na Chorwację, cały odcinek Polski i większość trasy przez Słowację pokonałem w naprawdę dużym deszczu, jechałem w Sidi B2 Gore-tex i nigdzie nie przemokły. Póżniej, Węgry, Chorwacja - trasa w słońcu, temp. w granicach 30 stopni C a stopy suchutkie, zero spocenia. M. in. dlatego jak najbardziej polecam ten model.figaro pisze:Podczas intensywnych opadów buty skórzane przemokną, tak jak zresztą każde inne /może z wyjątkiem kaloszy/
Ognia!