Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
-
UxY
- Administrator

- Imię: Łukasz
-
Kontakt:
Bry.
Gdzie w okolicy Warszawy mo?na zrobic w rozsadnej cenie senchronizacje ga?nik?w i regulacje zawor?w? Dobrze a rozsadnie?

I jakie s? ceny dla vfr'y?
-
Wilson
- teksciarz

-
Kontakt:
Zobacz na
www.demczuk.pl
Ja tam robi?em ale nie powiem Ci ile sama regulacja, bo mia?em kompletny przegl?d przed sezonem z wymian? chyba wszystkiego co si? da. Polecam. O cen? mo?esz sam si? spyta?, na stronie s? namiary.
Wilson
VFR 800 FI
-
Vlaad
- klepacz

-
Kontakt:
Polecam:
Pawe? Boruta
Zielonka ul. Kopernika 10.
tel.
022 781-00-51 lub
0-501-430-560.
Tylko Pawe? ma prawo grzeba? w mojej VFR. Pozostali mog? co najwy?ej sprawdzi? mi ci?nienie w oponach

. Zreszt? pozna?e? go UxY na MBS. Mo?e Zielonka jest troch? daleko, ale na prawd? warto (zreszt? bli?ej ni? do Modlina

).
-
Bart
- teksciarz

-
Kontakt:
Wilson pisze:Zobacz na
www.demczuk.pl
Ja tam robi?em ale nie powiem Ci ile sama regulacja, bo mia?em kompletny przegl?d przed sezonem z wymian? chyba wszystkiego co si? da. Polecam. O cen? mo?esz sam si? spyta?, na stronie s? namiary.
?e tak zapytam z ciekawo?ci, ile wyszed? Cie taki przegl?d

-
Wilson
- teksciarz

-
Kontakt:
Bart pisze:?e tak zapytam z ciekawo?ci, ile wyszed? Cie taki przegl?d

Micha? pom?g? mi kupi? sprz?ta, tzn. by? przy transakcji i sprawdzi? czy nie bior? miny. Potem przetransportowa? do siebie do warsztatu i dok?adnie rozebra? maszyn?. Poprosi?em, ?eby dla ?wi?tego spokoju wymieni? wszystko co mo?e by? podejrzane i dok?adnie sprawdzi? silnik. Za taki du?y przegl?d i ?wi?ty spok?j na kilka sezon?w zap?aci?em 1100z? (materia?y, robocizna, transport).
Wilson
VFR 800 FI
-
Vlaad
- klepacz

-
Kontakt:
Nie wiem jak wygl?da kwestia serwisu u Michala bo nigdy u niego nie serwisowa?em motocykla. Wiem natomiast, ?e jego "Motoszko?a" to gienialny pomys? oparty na szwedzkich wzorcach. Szkolenie trwa dwa dni i obejmuje teori? i praktyk?. Co prawda nie bra?em udzia?u w szkoleniu, ale skorzysta?em z jazd terenowych z instruktorem. Bawi?em si? niesamowicie dobrze a i zapewne czego? si? nauczy?em w ci?gu tych dw?ch godzin.
-
Wilson
- teksciarz

-
Kontakt:
Zgadzam si?, motoszko?a to ?wietny pomys?. Ja sam wybieram si? ju? tam na kurs od kilku lat ale ci?gle nie mog? si? jako? zebra?...

Wilson
VFR 800 FI