Povitać!
Sprawa jak w tytule, muszę zrobić luzy zaworowe, olej, płyn chłodniczy i synchro wtrysków. W sumie płyny mógłbym wymienić sam ale nie za bardzo mi się chce skoro i tak muszę zawieźć moto.
Potrzebuje info gdzie oddać moto coby nie zepsuli i wiedzieli co robią, a nie uczyli się na nim. Myślałem o Olku z Goczałkowic ew o Ratce z Mikołowa, a najchętniej o AMR Moto z Gliwic albo Motohybrid z Zabrza- ale te 2 ostatnie niedługo istnieją i jakoś zaufania mi brak do nich.
Jakieś propozycje?? Gdzie Wy robicie taki serwis w silesii?
Gdzie na Śląsku oddać vfr na przedsezonowy serwis??
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Poszukaj na forum w postach Gacola, niedawno otworzył warsztat i robi dla swoich w cenach promocyjnych

www.vmax.serwis.prv.pl
Okolice Imielina, czyli nie tak daleko

Trzeba popierać chłopaków z forum, oni się na VFR i na moto znają

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Jeśli chcesz mieć stuprocentową pewność że powierzyłeś sprzęt komuś kto ma WŁAŚCIWE podejście do tematu, wykonuje zadaną robotę solidnie, no i "zaliczył" już w życiu conajmniej kilkanaście fał-ef-erek co owocuje dość konkretnym doświadczeniem w tej materii to.........zapraszam do mnie 

VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

-
- teksciarz
- Imię: Piotr
Re: Gdzie na Śląsku oddać vfr na przedsezonowy serwis??
Mysle ze z takimi sprawami mozesz podjechac AMR lub Motohybrid nie sa to zbyt skomplikowane rzeczy wiem ze kolega robił w Gliwicach suzuki 400 stary model i jest zadowolony a i ceny maja przystepne a dodatkowo do konca lutego mozesz sie załapac na promocje http://forum.motocykle.slask.pl/index.p ... opic=36087juhass pisze:Povitać!
Sprawa jak w tytule, muszę zrobić luzy zaworowe, olej, płyn chłodniczy i synchro wtrysków. W sumie płyny mógłbym wymienić sam ale nie za bardzo mi się chce skoro i tak muszę zawieźć moto.
Potrzebuje info gdzie oddać moto coby nie zepsuli i wiedzieli co robią, a nie uczyli się na nim. Myślałem o Olku z Goczałkowic ew o Ratce z Mikołowa, a najchętniej o AMR Moto z Gliwic albo Motohybrid z Zabrza- ale te 2 ostatnie niedługo istnieją i jakoś zaufania mi brak do nich.