CBR 900 '95 Rzeszów - prośba o rade
- kruhy
- klepacz
- Kontakt:
CBR 900 '95 Rzeszów - prośba o rade
Z racji tego, że moja VFR-a cierpi bardzo ostatnio mam ochotę na 2 moto, typowo do zabawy.
Wybór padł na CBR 900. Moto ma być do doskonalenia jazdy na kole(przednim i tylnym ale głównie tylko jednym jednocześnie).
Stąd moje pytanie czy 900 rr'95 sie nada? U tej poniżej ciekawy jest stosunek moto/cena
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1577751
Nie jestem pewien do do hamulców przednich i jazdy na przednim kole, ma ktoś jakieś doświadczenia?
Wybór padł na CBR 900. Moto ma być do doskonalenia jazdy na kole(przednim i tylnym ale głównie tylko jednym jednocześnie).
Stąd moje pytanie czy 900 rr'95 sie nada? U tej poniżej ciekawy jest stosunek moto/cena
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1577751
Nie jestem pewien do do hamulców przednich i jazdy na przednim kole, ma ktoś jakieś doświadczenia?
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- Panasonix82
- pisarz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Pytanie czy chcesz wydać taką kasę na moto tylko do stuntu.
Moim skromnym zdaniem, ta ze zdjęcia ma zdrowe plastiki i nie warto jej rozbierać. Chyba, że miałbyś zamiar posprzedawać niepotrzebny osprzęt.
A może lepiej kupić jakąś poobijaną dość mocno CBR 929, która jest lżejsza i zrobić ją sobie ?
Proponuje pomyśleć w tym kierunku.
Moim skromnym zdaniem, ta ze zdjęcia ma zdrowe plastiki i nie warto jej rozbierać. Chyba, że miałbyś zamiar posprzedawać niepotrzebny osprzęt.
A może lepiej kupić jakąś poobijaną dość mocno CBR 929, która jest lżejsza i zrobić ją sobie ?
Proponuje pomyśleć w tym kierunku.
- kruhy
- klepacz
- Kontakt:
Właśnie dlatego mi się podoba - jest większa szansa że jest w lepszym stanie niż poobijana 929. Owiewki oczywiście zdjąłbym wszystkie. Założyłbym prowizoryczną aktualną lampę z VFR-y i jakąś delikatną klatkę. Jeśliby mi się znudziło założyłbym plastiki z powrotem i do widzenia.Panasonix82 pisze:Pytanie czy chcesz wydać taką kasę na moto tylko do stuntu.
- Panasonix82
- pisarz
- Imię: Marcin
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
mysle, ze nie ma lepszej osoby niz Fabiq w tym temacie.kruhy pisze:czy 900 rr'95 sie nada?
Sam jest swietnym stunterem i mechanikiem, ktory nie jeden sprzet juz zakatowal.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- kruhy
- klepacz
- Kontakt:
Dzięki Beni, tak właśnie myślałem zrobicbenitto pisze:mysle, ze nie ma lepszej osoby niz Fabiq w tym temacie.
Sam jest swietnym stunterem i mechanikiem, ktory nie jeden sprzet juz zakatowal.

Najpierw chyba jednak przejade sie i przymierze do moto. Kasa na moto i tak będzie dopiero za kilka dni.
Nie brałem i raczej nie będe. Jak dla mnie enduro to tylko do wertepów. Chce coś do pośmigania i stuntowania jednocześnie. Ma byc niedrogie i w miare wytrzymałe. No i oczywiście łatwe w sprzedarzy.adi610 pisze:kruhy brałeś pod uwagę crossa lub endyro ?? Można polatać na gumie,a i zabawa na bezdrożach w chłodne jesienne dni jest przednia. Zanim podejmiesz decyzje weź to pod uwagę.