no commentbialy-murzyn pisze:dobrze, jeszcze dokoncze, bo vfr idzie na kolo przy 5000 obr., a Blady przy tych obrotach po prostu strzeli kupe : >
zmiana moto na BLADEGO kilka pytań:))
- mack72
- klepacz

- Imię: MACIEJ
- województwo: podlaskie
- Kontakt:
co otworzę jakiś temat to za każdym razem coraz ciekawsze komentarze bialy-murzyn, wrzuca zastanawiam sie tylko czy aby chłopak nie robi tego specjalnie na zasadzie czarne jest białe i odwrotnie....pamiętam takiego gościa który pod kazym watkiem czegokolwiek by nie tyczył walił komentarz ...a mój golf II po tuningu i tak jest najlepszy... 
- Jacko
- ostry klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Chłopaku, usiądź sobie na bladego (jak ci ktoś da) i strzel sobie z gazu przy tych twoich 4000 obrotów tak jak strzelasz w VFRce i zobaczysz jak szybkodotkniesz plecami do asfaltu.bialy-murzyn pisze:mowa nie o elastyczności tylko zrywie przy 4000 obr.
juz widze jak Blady sie przy 4000 rwie na jedynce
a moim zdaniem VFR wogole nie pasuje do turystyki tak jak i żaden ścigacz
do turystyki cruiser, choper, to jest to a nie jakies VFRy pierdołki : >
I wkurza mnie ta twoja głupia uporczywość bez racji.
Ostatnio zmieniony sob 13 cze 2009, 19:29 przez Jacko, łącznie zmieniany 1 raz.
- wszymon
- bywalec

- Imię: Szymon
- Kontakt:
biały takie pierdoły gadasz, że żal czytać miałem 929, xx i parę innych rzędówek, teraz mam nówke VFR i powiem ci jedno obojętnie na jakim biegu i jakie obroty VFR nie da rady, przestań pierdoły pisać i się przejedź potem wygłaszaj opinie
929
148 km 170 kg na sucho moment 103 Nm przy 9000
VFR obecna
109 km 218 kg na sucho moment 80 Nm przy 8758
i tyle na temat
929
148 km 170 kg na sucho moment 103 Nm przy 9000
VFR obecna
109 km 218 kg na sucho moment 80 Nm przy 8758
i tyle na temat
był VFR 800A 2008 r.
nareszcie coś mocniejszego
nareszcie coś mocniejszego
- bialy-murzyn
- klepacz

- Jacko
- ostry klepacz

- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Owszem, masz racje ale wku.wia mnie to jak ktoś pier.oli takie farmazony, a o bladym akurat mam coś do powiedzenia.tommy pisze:Chlopaki.......po co Wy się dajecie wciągać w takie glupie prowokacje ???
Ale chyba niektórych faktycznie trzeba traktować z przymrużeniem oka.
Już sie boję tylko czy aby będziesz miał właściwy obraz tego co powinno być na R1 jak pośmigasz tą zdławioną do 34 KMbialy-murzyn pisze:jak tylko pojezdze tym R1 dokladniej to zdam relacje co i jak, zeby juz mi tu nikt nie podskakiwal : >
- Yaco
- klepacz

- Kontakt:
Takie perdolety to można sobie pisać na forum o hodowli kalarepy. Warto czasami wysilić się na minimum odpowiedzialności i pomyśleć. Przecież po forach chodzą ludzie bez doświadczenia, naczytają się takich bzdur, a później kupują bladego na pierwsze moto. Toć to słabsze od poczciwej VRF...
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
- poscig
- klepacz

- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Wygoda jest kwestią umowną i indywidualnych upodobań każdego.Dla jednego gsx-r 1000 k7 jest wygodny,dla innego Goldas lub Kawa gtr1400 a jeszcze inny powie ,że najwygodniej jeżdzi mu się virago 535...Zależy do czego bladego będziesz wykorzystywał.No ,ale może faktycznie niech wypowie sie ktoś kto takim bladym lata na codzień.