To może ja też się podzielę wrażeniami z użytkowania rękawic

Drobnymi co prawda, ale zawsze

Otóż dwa sezony przelatałem w rękawicach Metro Groove, które kupiłem za jakieś 125 zł na motobazarze. Łącznie wyszło jakieś 11 tys. km i z rękawic jestem względnie zadowolony, jak za tą cenę

Lewa przeżyła lekkiego ślizga, wobec czego pod koniec zeszłego sezonu zrobiła się z niej lekka dziura na wewnętrznej stronie dłoni i trochę zaczęły puszczać szwy na czubkach palców. Prawa jest w całkiem niezłym stanie, ale nie miała też przygód żadnych. Wydaje mi się jednak, że podczas tego sezonu dopełniła by żywota

Zaznaczam przy tym, że jeździłem czasem w deszczu i rękawic zbytnio nie oszczędzałem, ani nie konserwowałem - zostawione były na pastwę losu

Największą ich wadą było to, że niestety trochę farbowały na łapę nawet po niedługich przejażdżkach. Na początku dosyć obficie, z czasem coraz mniej, ale jednak ręka trochę czarna zostawała. Być może jednak to tylko kwestia mojego egzemplarza albo mojej partii, bo moi kumple już na coś takiego nie narzekali, a kilku również używa tych metro.
http://infobot.pl/r/1dhv - tutaj znajduje się test tych rękawic i pod spodem są nawet moje wypowiedzi
Osobiście szukam teraz nowych rękawic i poważnie się nad nimi zastanawiam, a już niemal na pewno kupię takie mojemu plecaczkowi, bo ona nie lata tyle co ja, więc będzie jej to służyć znacznie dłużej