Scottoiler Mk7 Universal Kit
- 0czek
- teksciarz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Ten zestaw niebył smarowany za pomocą scotoilera ,
kupiłem moto i na urzywanym zestawie przejechałem ponad 14 tys km.
W tej chwili mam na nowym zestawie napedowym + scotoiler troche ponad 7 tyś i nadal nie ma potrzeby naciągu łańcucha.
Łańcuch jest czysty , nie lepi sie do niego cały syf z asfaltu , opona też nie jest wbrew pozorom zaolejona.
Średnio na zbiorniczku robie ok 3,5-4 tyś km ( ilość km zależy od stopnia ustawienia dozownika )
kupiłem moto i na urzywanym zestawie przejechałem ponad 14 tys km.
W tej chwili mam na nowym zestawie napedowym + scotoiler troche ponad 7 tyś i nadal nie ma potrzeby naciągu łańcucha.
Łańcuch jest czysty , nie lepi sie do niego cały syf z asfaltu , opona też nie jest wbrew pozorom zaolejona.
Średnio na zbiorniczku robie ok 3,5-4 tyś km ( ilość km zależy od stopnia ustawienia dozownika )
58->88,3kkm
7 606 km -> 118 kkm -> ??
7 606 km -> 118 kkm -> ??
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
A może wersja By Adam Słodowy?
trochę rurek, elektrozawór, zbiorniczek to jakieś 30-50 zl
i wielka bolączka sterowanie elektrozaworem
Dobra chcecie to macie http://www.cyfronika.com.pl/kityN/KIT107.htm
trochę rurek, elektrozawór, zbiorniczek to jakieś 30-50 zl

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
0czek, ale ten napęd z fotek był jeszcze całkiem dobry, nierozumiem po co go wymieniałeś
Achmed, teraz "młode" pokolenie takie leniwe, że musimy mieć wszystko pod ryj podane
...
Więc i ja chce!
Tylko już się pogubiłem u kogo można co zamówić? U Kolczyka, u Rudej? Jak to z Wami jest?
...Aha i jak coś to z tego co piszą w pdfie to musi zamawiać to razem z bezpłatnym Single Sided Swingarm adapterem prawda?

Achmed, teraz "młode" pokolenie takie leniwe, że musimy mieć wszystko pod ryj podane

Więc i ja chce!
Tylko już się pogubiłem u kogo można co zamówić? U Kolczyka, u Rudej? Jak to z Wami jest?
...Aha i jak coś to z tego co piszą w pdfie to musi zamawiać to razem z bezpłatnym Single Sided Swingarm adapterem prawda?
- Shoov
- klepacz
- Kontakt:
a po szo tak ?Achmed pisze:A może wersja By Adam Słodowy?
trochę rurek, elektrozawór, zbiorniczek to jakieś 30-50 zli wielka bolączka sterowanie elektrozaworem
![]()
wersja zrób to sam:
zbiornik plynu hamulcowego od malucha (ma odpowietrznik i wyjscie na rurki 8mm)
cena 10 zł
kawalek rurki 8 mm ( do niej doskonale na wcisk wchodzi rurka 6mm)
cena jakies 8zł za rurki
akwarystyczny zaworek precyzyjny http://plexidas.livenet.pl/catalog/prod ... 663fe90044
jak widac cena 35 zl
elektrozawór podłączony do swiatel albo gdziekolwiek tam gdzie pojawia sie prad po uruchomieniu moto to dla wygodnych dla innych moze byc zwykly reczny zaworek http://www.allegro.pl/item356635987_now ... _f_ra.html
cena 39zł
puste wklady od dlugopisow ew ciensze rurki od perfumy troche rurek termokurczliwych, troche kombnowania i jest cena calosci 92 zł.. i pewnie troche sie czlowiek naklnie przy tym .
- Piotras
- klepacz
- Kontakt:
To ja już wole dać 3 razy tyle i spać spokojnie...
A nie robić maniane z długopisów, malucha i akwarium babci
Równie dobrze po co moto kupować, jak można sobie samemu rame pospawać z rozebranego garażu teścia, silnik z kosiarki do trawy, siodło z muszli klozetowej, klamki z gałązek i manety na sznurku z prania
A nie robić maniane z długopisów, malucha i akwarium babci

Równie dobrze po co moto kupować, jak można sobie samemu rame pospawać z rozebranego garażu teścia, silnik z kosiarki do trawy, siodło z muszli klozetowej, klamki z gałązek i manety na sznurku z prania

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
DOBRA PANY JA ZAMAWIAM
do 5 sztuk może 6 ciu zamkniemy się w przesyłce 35 FUNjebaków..zamówili
1. Ruda
2. Piotr
3. KolczyK
4. Paf
5. Piotras
niezdecydowani gadać mi tu ino szybko, co bym się dowiedział, ile przesyłka kosztuje powyżej 10 kilo, kurnasz.
do CBF Ruda nic nie potrzebujesz, komplet, który dostajesz pasuje do moto.
do VFR 800 FI dostajemy ramię za free
do VFR V tec dostajemy wachacza obejmę za free
do 5 sztuk może 6 ciu zamkniemy się w przesyłce 35 FUNjebaków..zamówili
1. Ruda
2. Piotr
3. KolczyK
4. Paf
5. Piotras
niezdecydowani gadać mi tu ino szybko, co bym się dowiedział, ile przesyłka kosztuje powyżej 10 kilo, kurnasz.
do CBF Ruda nic nie potrzebujesz, komplet, który dostajesz pasuje do moto.
do VFR 800 FI dostajemy ramię za free
do VFR V tec dostajemy wachacza obejmę za free
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
nie mówię że zamawiam teraz już tylko informuję że JA zamawiam bo padło takie pytanko
[ Dodano: 2008-05-15, 16:54 ]

[ Dodano: 2008-05-15, 16:54 ]
dostaniesz gadżeta na wachaczPiotras pisze:KolczyK, ufam Ci Panie, że nic więcej nie potrzeba![]()
No i jak z tym olejem bo też bym z literka łyknął....
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
dodam tylko, że zestaw wyjdzie NAs około 260zł każdy. kurna wypłate mam na Was wydać tak ?
cholery jasne
dobra, narazie pertraktuje z Nim, zniżki cwaniak nie chec dać bo i ta kdaje bardzo tanio -D twierdzi
mozę gratisy jakie da
zobaczymy, narazie czekamy, zamówimy pewnie w poniedziałek, muszę zobaczyć a nie mam teraz na to czasu co to są te płatności paypal ... jak z tym się obejść ...

- Piotras
- klepacz
- Kontakt:
PayPal to system płatniczy (coś jak escrow) - taki niby pośrednik transakcji dla bezpieczeństwa, żeby sprzedawca nie znał twoich danych, nr konta itp.
Resjtrujesz się np. na www.paypal.pl tam podajesz swoje dane, nr karty (MasterCard albo Visa) i później żeby zrobić transakcje podajesz chyba tylko dane swojego konta PayPalowego i wystarczy.
Generalnie korzystanie z PayPal jest darmowe, tylko coś tam może być opłaty jeśli chodzi o przewalutowanie transakcji.
Edit:
Wszystko jest darmowe, jedynie w momencie jeżeli my dostajemy kase od kupującego na konto przez PayPal z kraju jak i z zagranicy to zdzierają określoną sumkę.
Resjtrujesz się np. na www.paypal.pl tam podajesz swoje dane, nr karty (MasterCard albo Visa) i później żeby zrobić transakcje podajesz chyba tylko dane swojego konta PayPalowego i wystarczy.
Generalnie korzystanie z PayPal jest darmowe, tylko coś tam może być opłaty jeśli chodzi o przewalutowanie transakcji.
Edit:
Wszystko jest darmowe, jedynie w momencie jeżeli my dostajemy kase od kupującego na konto przez PayPal z kraju jak i z zagranicy to zdzierają określoną sumkę.